10-15 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
15000

Çileklipasta

Decapat
Daha fazla  
Günlük hayatımda ihtiyaçlarımı karşılayabilecek Valorant, CS gibi oyunları rahatlıkla açabilen fiyat/performans ürünü bir bilgisayar arıyorum ikinci ellere baktım fakat eski bilgisayarları fahiş fiyatlara koymuşlar kovalamak gerekiyor sanırım ikinci elleri. Bilgisayar sisteminden pek anlamıyorum F/P ürünü 10-15 bin hatta atıyorum 3060 ya da 4060 ya da 16 GB RAM gibi takmak için 1 2 bin daha ödemem gerekicekse 16 17 bin liraya kadar çıkabilirim. Hazır sistem önerir misiniz ya da mutlaka olması gerektiğini düşündüğünüz bir parça var mı? Örneğin 3060 GeForce gibi. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Max 17k ya çıkabiliyorsanız belki RX6600'lü sıfır sistem bulabilirsiniz veya ikinci el 3060'lı bir sistem bulunur, 2070 Super bulursanız daha iyi, ben daha birkaç ay önce 15k ya 2070s 5600'lü kasa aldım, biraz araştırmak gerek.

Sizin önerebileceğiniz 0 bir sistem var mı 15 16 arasına 17.5 olunca bir tık beni aştı asdads mazur görün

Hocam Max 16k ya biraz zor, 17.300tl en ucuz bunu bulabildim, eğer bu da bütçenizi aşıyorsa mecbur 2.ele yönelmelisiniz.

Hocam isterseniz şöyle bir şey yapabilirsiniz, anakart+işlemci+RAM+SSD sıfır alırsınız ekran kartı, kasa, PSU 2.el alırsanız en azından biraz daha iyi bir F/P sistem yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı