10-15 bin TL'ye telefon önerisi

Doquerw

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 10-15 bin TL bütçe düşünüyorum telefon için ama ne alacağımı bilmiyorum. NFC parmak izi jiroskop vs olsa iyi olur. En az 128 GB kapasitesi olan oyunları akıcı oynatan ekranı çok kötü olmayan çok ısınmayan bir telefon önerebilir misiniz? Not: Kamera benim için çok önemli değil ama çok da kötü olmazsa sevinirim.

Bu bütçeye Redmi Note 12 Pro+ veya POCO F5 iyi seçenekler, hem oyun performansı iyi hem , parmak izi ve jiroskop var. Ekranı ve ısınması da makul seviyede. Kamera çok öncelikli değilse işini görürler.

Bu bütçeye Redmi Note 12 Pro+ veya POCO F5 iyi seçenekler, hem oyun performansı iyi hem , parmak izi ve jiroskop var. Ekranı ve ısınması da makul seviyede. Kamera çok öncelikli değilse işini görürler.
Redmi Note 12 Pro+ kaç sene daha güncelleme alır ? Poco F5 in fiyatı akakçede 21 bin tl olarak gözüküyor bide.

Bu bütçeye Galaxy A36 olabilir. Ama ağır oyun oynuyorsan pek mutlu etmez ısınmasından dolayı, temel ve basit oyunları rahat oynarsınız. İkinci el düşünüyor musunuz?

Bu bütçeye Galaxy A36 olabilir. Ama ağır oyun oynuyorsan pek mutlu etmez ısınmasından dolayı, temel ve basit oyunları rahat oynarsınız. İkinci el düşünüyor musunuz?
ağır oyun çok oynamayacağımı düşünüyorum efootbal cr veya maks pubg oynarım gibi ikinci elde temiz olursa olabilir

Ağır oyun çok oynamayacağımı düşünüyorum eFootball cr veya maksimum PUBG oynarım gibi ikinci elde temiz olursa olabilir.

Dediğim gibi A36 yeterli olur hocam. Bu bütçe bantlarında bu cihaz en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı