kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 181 Çözümler 1 13 Nisan 2025 #11 miçobaba dedi: TFT panel hocam, IPS panellere göre kötü kalıyor. Size dediğim gibi attığım Honor Pad v9'u alırsanız harika olur. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi oraya kadar çıkarmam biraz zor hocam.
miçobaba dedi: TFT panel hocam, IPS panellere göre kötü kalıyor. Size dediğim gibi attığım Honor Pad v9'u alırsanız harika olur. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi oraya kadar çıkarmam biraz zor hocam.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.832 Makaleler 3 Çözümler 9 13 Nisan 2025 #12 kaanzzz dedi: Ekran konusunda nasıl sorun var hocam benim çevremde de kullananlar var da. Genişletmek için tıkla... Çevrenizde kullananlar varsa deneyimleyip beğenirseniz alabilirsiniz.
kaanzzz dedi: Ekran konusunda nasıl sorun var hocam benim çevremde de kullananlar var da. Genişletmek için tıkla... Çevrenizde kullananlar varsa deneyimleyip beğenirseniz alabilirsiniz.
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 181 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #13 miçobaba dedi: https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-honor-pad-9-256-gb-12-1-fiyati,575608296.html Bu belki alınabilir ama bununda işlemcisi kötü. Adamakıllı tablet bulamadım hocam. Honor Pad V9 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Honor Pad V9 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Hocam bütçe artırıp bunu alabilir misiniz? Değer mi dersen kesinlikle değer. Genişletmek için tıkla... Hocam bu pad 9 da kalem desteği var mı?
miçobaba dedi: https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-honor-pad-9-256-gb-12-1-fiyati,575608296.html Bu belki alınabilir ama bununda işlemcisi kötü. Adamakıllı tablet bulamadım hocam. Honor Pad V9 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Honor Pad V9 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Hocam bütçe artırıp bunu alabilir misiniz? Değer mi dersen kesinlikle değer. Genişletmek için tıkla... Hocam bu pad 9 da kalem desteği var mı?
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.582 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #14 kaanzzz dedi: Hocam bu pad 9 da kalem desteği var mı? Genişletmek için tıkla... İçinde kalemle geliyor hocam.
kaanzzz dedi: Hocam bu pad 9 da kalem desteği var mı? Genişletmek için tıkla... İçinde kalemle geliyor hocam.