10-15 Liraya Windows 10 Pro OEM Key Önerisi

Mazur görün fakat bu satılan Key'leri sanırsam HW. Diye bir programdan alıp yasal diğerek sattıklarını okumuştum. Bu yazılım ile Windows'u etkinleştirdiğiniz zaman direkt olarak BIOS'a yazıyor ve siz sürekli format atsanız bile Windows etkinleştirilmiş halde oluyordu. Yasal olduğunu sanmıyorum ben bu satılan Key'lerin.

Eğer dediğiniz doğruysa sizce sistemimize dışarıdan bir müdahale veya sızma olasılığı var mı? Crackten farkı yoksa almak mantıksız mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer dediğiniz doğruysa sizce sistemimize dışarıdan bir müdahale veya sızma olasılığı var mı ? Crackten farkı yoksa almak mantıksız mıdır ?

Doğru demiyorum ama doğruluk payı var. Burada bir arkadaş konusunu açmıştı hatta. O yazılımı benim bir arkadaşımın sisteminde kullanmıştık test etmek amaçlı yazılım ile lisanslama yaptıktan sonra 2-3 sefer Windows 10 Pro kurduk her seferinde sistem etkinleştirilmiş halde çıktı karşımıza. Bu yazılımın sistemlere yazdığı keyleri'de bu şahıslar bedavadan elde edip para ile satmaya başladılar. Aslında adamların sattığı keyi sen kendin 5 dakika içinde elde edebiliyorsun.

Doğru demiyorum ama doğruluk payı var. Burada bir arkadaş konusunu açmıştı hatta. O yazılımı benim bir arkadaşımın sisteminde kullanmıştık test etmek amaçlı yazılım ile lisanslama yaptıktan sonra 2-3 sefer Windows 10 Pro kurduk her seferinde sistem etkinleştirilmiş halde çıktı karşımıza. Bu yazılımın sistemlere yazdığı keyleri'de bu şahıslar bedavadan elde edip para ile satmaya başladılar. Aslında adamların sattığı keyi sen kendin 5 dakika içinde elde edebiliyorsun.

Bu anahtarların hepsi dediğiniz gibi elde ediliyorsa oldukça güvensiz, peki siz sisteminizi nasıl kullanıyorsunuz ?

Bu anahtarların hepsi dediğiniz gibi elde ediliyorsa oldukça güvensiz, peki siz sisteminizi nasıl kullanıyorsunuz ?

Aynı yazılımı bende kullandım benim sistemimde de aynısı olacakmı diye bende bu şekilde kullanıyorum ben Home sürümünde bu işlemi yaptığım için ne zaman Windows 10 Home kursam sistem etkinleştirilmiş şekilde geliyor. Yani ha bu HW.. yazılımını kullanmışım ha adamlara 10-20 TL veripte key almışım. Hiç bir farkı yok. Onlarda bu yazılımdan aldıkları keyi satıyorlar millete.

Aynı yazılımı bende kullandım benim sistemimde de aynısı olacakmı diye bende bu şekilde kullanıyorum ben Home sürümünde bu işlemi yaptığım için ne zaman Windows 10 Home kursam sistem etkinleştirilmiş şekilde geliyor. Yani ha bu HW.. yazılımını kullanmışım ha adamlara 10-20 TL veripte key almışım. Hiç bir farkı yok. Onlarda bu yazılımdan aldıkları keyi satıyorlar millete.

Anladım, ben de temiz kurulumdan sonra alıp deneyeyim en iyisi, yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Valla kardeşim şu Windows lisans olayını doğru düzgün bilen biri açıklarsa iyi olur. Geçen yıl bende Windows 10 Pro keyi almıştım o zaman Windows'u format atarak temiz olarak kurmuştum sonra aldığım lisansı girdim Windows kabul etti ve sistem etkinleştirildikten sonra baktım ki aldığım lisans Mak lisans olarak görünüyordu aradan geçen bir süre sonra tekrar Pc'ye format attım temiz olarak Windows'u kurdum ilk internet bağlantısında Windows bu sefer lisans anahtarını girmeden otomatik olarak etkinleştirildi ve sonrasında ise lisans anahtarı bu sefer Retail olarak gözüyordu o zamandan beri defalarca format atmama rağmen hep aynı bu şekil kullanıyorum hiç bir sıkıntıda çıkarmadı dahası da var aldığım lisans Pro lisansıydı ve o lisans ile Home sürümü de Retail olarak makine kalıcı etkinleşiyor...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı