10-15K aralığında iyi bir sistem bulunabilir mi?

Barlax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben şöyle 10-15 bin aralığında iyimasaüstü PC toplayabilir miyim sizce? Fiyatlardan haberim yok oyunlarda kasma donma yaşatmayacak uzun ömürlü bir PC istiyorum.
Ek olarak PC konusunda en iyi siteler hangileri nerelerden yardım alabilirim? Bayisi olan güzel yerlerde olur.

Yaklaşık 1700tl daha koyarsanız üstüne sinerji'de cihaz TV v8 var onu alabilirsiniz güzel sistem, yani yapabiliyorsanız kasayı da değiştirebilirsiniz.

Yaklaşık 1700tl daha koyarsanız üstüne sinerji'de cihaz TV v8 var onu alabilirsiniz güzel sistem, yani yapabiliyorsanız kasayı da değiştirebilirsiniz.
Yani hiç PC toplayamayacağımı düşünüp hiç araştırmamıştım ama laptopumun bugün yaşattıklarından sonra toplamaya karar verdim. İşi bilen uzmanlarla beraber yüz yüze konuşabileğim bir bayi biliyormusunuz? Çünkü en ufak bilgim yok.

Vallaha hocam genelde satış danışmanları müşteriyi yolmaya çalışır, örnek Mahmut adlı kasa çok kötüdür ama elde kaldığı içi üstleri onu sattırmaya çalışır veya ona prim koyarlar falan, ben güvenmiyorum satış temsilcilerine lakin dediğim sistem şu anda ucuz, ben de aldım kullanıyorum memnunum. Dediğim sistemi alacaksanız 2 tavsiyem olacak, kule tipi soğutucu ve kasayı değiştirin.

Yüz yüze yine konuşmak isterseniz Sinerji veya İtopya'nin mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Anladım bilgi için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…