10-16 bin TL'ye sistem önerisi

Ne kad

Kaça bırakırsın hocam?

Ne kad.

Kaça bırakırsın hocam?

12.500'a bırakıyorum mouse pad mouse klavyede pek güzel değil diye 500'e de onu bırakıyorum isteyen olursa diye yinede youtubeden aldığı fpslere bakmanda fayda var ben bakayım kaç fps alıyormuş.

Ne kad

Kaça bırakırsın hocam?
Fifa high yazıyor yüksek ayarlarda +40 fps cs go custom yazıyor bunu anlamadım tam orta ayarlar olabilir +150 fps

Son düzenleme:
Hocam mümkünse wp üzerinden görüşebilir miyiz?

12.500'a bırakıyorum mouse pad mouse klavyede pek güzel değil diye 500'e de onu bırakıyorum isteyen olursa diye yine de YouTube'dan aldığı FPS'lere bakmanda fayda var ben bakayım kaç FPS alıyormuş.

Buraya no yazmak sıkıntılı mı değil mi bilgin var mı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunuda atayım sen bak işini görür mü görmez mi diye

Son düzenleme:

No hakkında bilgim yok hocam. Şu an laptop satıyorum eğer satılırsa PC alımı için öyle arayışa geçeceğim seni de listeme ekledim, inceliyorum. Şimdi elime para geçince konuşacağımızı düşünüyorum çok sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:

CS:GO'da 30-40 FPS falan fark ediyor sanırım. FIFA'da da aynı sekil ama hangi ayarlarda ikisini de bilmiyorum tek bildiğim RTX 3050 GTX 1650'den iyi ama aralarında cok bir fark yok cünkü RTX 3050 de genel olarak iyi bir kart değil. 4-5 k fazla veririm dersen RTX 3050 mantıklı ben 40-50 FPS az oynarım 4-5 k az veririm dersen GTX 1650 gibi kartları tercih et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…