İstanbuldaysan GTX 1650 sistem var bende oyun oynamayı bıraktım 1 ay önce CS:GO'da 150 FPS falan alıyordur herhalde GTX 1650+Ryzen 5 5600 g videosuna bakmak lazım YouTube'da vardır fifadada kasmıyor ama kaç FPS bilmiyorum
12.500'a bırakıyorum mouse pad mouse klavyede pek güzel değil diye 500'e de onu bırakıyorum isteyen olursa diye yinede youtubeden aldığı fpslere bakmanda fayda var ben bakayım kaç fps alıyormuş.
12.500'a bırakıyorum mouse pad mouse klavyede pek güzel değil diye 500'e de onu bırakıyorum isteyen olursa diye yine de YouTube'dan aldığı FPS'lere bakmanda fayda var ben bakayım kaç FPS alıyormuş.
No hakkında bilgim yok hocam. Şu an laptop satıyorum eğer satılırsa PC alımı için öyle arayışa geçeceğim seni de listeme ekledim, inceliyorum. Şimdi elime para geçince konuşacağımızı düşünüyorum çok sağ ol.
No hakkında bilgim yok hocam. Şu an laptop satıyorum eğer satılırsa PC alımı için öyle arayışa geçeceğim seni de listeme ekledim, inceliyorum. Şimdi elime para geçince konuşacağımızı düşünüyorum çok sağ ol.
CS:GO'da 30-40 FPS falan fark ediyor sanırım. FIFA'da da aynı sekil ama hangi ayarlarda ikisini de bilmiyorum tek bildiğim RTX 3050 GTX 1650'den iyi ama aralarında cok bir fark yok cünkü RTX 3050 de genel olarak iyi bir kart değil. 4-5 k fazla veririm dersen RTX 3050 mantıklı ben 40-50 FPS az oynarım 4-5 k az veririm dersen GTX 1650 gibi kartları tercih et.