10-18.000₺ bütçe ile bisiklet önerisi

Qubik

Hectopat
Daha fazla  
Fazla hırçın dağlık olmayan tepelerde ve şehir yollarında kullanacağım. Satmadan önce, eskiden ortasında yaylı amortisörü olan bir bisikletim vardı. Hiç sıkıntısını görmemiştim. Şimdi de aynı tarz bir şey mi alsam bilmiyorum. Uzun zamandır bisiklete oturmadım, tecrübelerim unutulmaya yüz tuttu. Piyasadaki düz şehir bisikletlerine göz gezdirdim ancak o tür bisikletlerle de, malum çukurlarla dolu asfalt sokak yollarında, her engebede bisikletin darbesini hissederim diye endişeleniyorum. Hangi modelleri önerirsiniz? Tavsiyeleriniz neler? Aktif olarak sürmeyi planlıyorum. Boy ve kilo olarak ortalama bir Türk genci düzeyindeyim.
Kimisi şehir bisikleti al daha hızlı gidersin diyorken, kimisi de yaylı alırsan engellere takıldığında o darbe hissini daha az hissedersin diyor. Fazla hız benim için önemli değil tabii ki. Ancak fazla hız derken bile ne kadarlık bir hız olduğundan bile habersizim. Bütçede değişiklik olursa haberdar edeceğim en kısa vakitte. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Sana en uygun bisiklet trekking bisikleti dağ bisikleti donanımlı ama tekerleri şehir bisikleti tekerli tam sana uygun bütçen maksimum ne kadar?

Sana en uygun bisiklet trekking bisikleti dağ bisikleti donanımlı ama tekerleri şehir bisikleti tekerli tam sana uygun bütçen maksimum ne kadar?

Sağ ol dostum, trekking bisikletleri ilgimi çekti. Ancak oturağın altında süspansiyon olmaması bir eksimi bilmiyorum. Bu konuya cok yabancıyım, beni affedin. Şehir içi kullanım + bazen hafif arazi için uygun bir model arıyorum. Önerdiğin donanıma uygun, güncel bütçeyle 15-21 bin TL bandında, senin de tavsiye edebileceğin modeller var mi?

Bunu kendine uygun kadro boyu ile al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…