Qubik
Hectopat
Daha fazla
Fazla hırçın dağlık olmayan tepelerde ve şehir yollarında kullanacağım. Satmadan önce, eskiden ortasında yaylı amortisörü olan bir bisikletim vardı. Hiç sıkıntısını görmemiştim. Şimdi de aynı tarz bir şey mi alsam bilmiyorum. Uzun zamandır bisiklete oturmadım, tecrübelerim unutulmaya yüz tuttu. Piyasadaki düz şehir bisikletlerine göz gezdirdim ancak o tür bisikletlerle de, malum çukurlarla dolu asfalt sokak yollarında, her engebede bisikletin darbesini hissederim diye endişeleniyorum. Hangi modelleri önerirsiniz? Tavsiyeleriniz neler? Aktif olarak sürmeyi planlıyorum. Boy ve kilo olarak ortalama bir Türk genci düzeyindeyim.
Kimisi şehir bisikleti al daha hızlı gidersin diyorken, kimisi de yaylı alırsan engellere takıldığında o darbe hissini daha az hissedersin diyor. Fazla hız benim için önemli değil tabii ki. Ancak fazla hız derken bile ne kadarlık bir hız olduğundan bile habersizim. Bütçede değişiklik olursa haberdar edeceğim en kısa vakitte. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Teşekkür ederim.
Kimisi şehir bisikleti al daha hızlı gidersin diyorken, kimisi de yaylı alırsan engellere takıldığında o darbe hissini daha az hissedersin diyor. Fazla hız benim için önemli değil tabii ki. Ancak fazla hız derken bile ne kadarlık bir hız olduğundan bile habersizim. Bütçede değişiklik olursa haberdar edeceğim en kısa vakitte. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Teşekkür ederim.