10-20 bin TL Android telefon tavsiyesi

ACAR28

Kilopat
Anneme Android bir telefon almak istiyorum. Bu noktada piyasada en çok tavsiye edilen fiyat/performans telefonu almak için araştırmalara başladım. Bütçe olarak ise telefon piyasasına hakim değilim ancak uygun fiyatlı bir seçenek bakıyoruz. Özellikle bu bu özelliği iyi olsun diyebileceğim bir şey yok. Fiyat olarak 10.000TL - 20.000TL bandında, bu paraya alabileceğiniz en iyi telefon budur öneriniz varsa bekliyroum. Teşekkürler.

25k bandina cikarsaniz S24FE alın uzerine F/P cihaz yok. Belirttiginiz butcede A55 veya Honor 200'e bakın. S21FE eski bir cihaz. Batarya ve isinma konusunda sizi uzecektir ozellikle. Gunceleme ömrü de bitmek uzere son guncellemesini alacak.

S24FE alın hem F/P ürün. Ömürlük yeter sana.

A35'e bakabilirsin tam anne baba telefonu paranda cebinde kalır sağlam olsun diyorsanda Honor magic 7 Lite.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro nasıldır peki.14.000TL den başlıyor fiyatları internette. A35 de benzer fiyatta 15.000TL bandından başlıyor. S24FE kendime alsaydım eğer alırdım o fiyat bandında. Ancak dediğim gibi baştada annem kullanacağı için uygun fiyatlı bir şey bakıyorum ona yönelik. O yüzden bu ikisi arasında kaldım.

Redmi uzun omurlu bir cihaz degil. Honor 200, Honor magic 7 Lite, A55, A35 uclusunden biri sizin icin mantikli olur. Ozellikle Honor'lar tam bir anne cihazi.

G99 kullanıyor resmen rezalet kamerası birazcık daha iyi fakat özellikle anneme MIUI ekosistemindeki herhangi bir cihazı teslim etmezdım. Redmi serisinin TR cihazı olarak en mantıklı F/P cihazı en son Note 10 proydu. O cihaza 14K vericeğine 3K daha verirsen flagship seviyesindeki işlemcisi olan X6 Pro geliyor.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…