10-20 bin TL okul için tablet önerisi

latom

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller,

Okul için tablet alacağım fakat tablet vs çok anlamam bütçem 10-20k arası. Aşağı yukarı dediğim gibi çok da anlamadığım için neye ne kadar para verilir bilmiyorum o yüzden bütçe kısmı o kadar geniş aralıkta. Üstüne koymam gerekirse koyabilirim. Varsa kullandığınız tabletler hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede alınabilecek en iyi tablet.
Lamine camsız iPad 10'u sırf Apple diye önerenler gelmeden bence kararınızı verin.

Samsung istiyorsan Tab S9 iyi bir şeçrnek bence ama o da bütçenin aşıyor Huawei istiyorsan MatePad Air'e bakabilirsin iPad istiyorsan bence Air 5 POCO istiyorsan POCO pad Pro'ya bakbilirisn bu tabletlerin senn işine yarayacağını düşünüyorum ama sen yine de içine sineni al ben almadım pişman oldum.

İyi sosyaller,

Okul için tablet alacağım fakat tablet vs çok anlamam bütçem 10-20k arası. Aşağı yukarı dediğim gibi çok da anlamadığım için neye ne kadar para verilir bilmiyorum o yüzden bütçe kısmı o kadar geniş aralıkta. Üstüne koymam gerekirse koyabilirim. Varsa kullandığınız tabletler hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Dediğim gibi çok anlamam tabletten çizim oyun vs bir şey yapmayacağım slayt okuyup not almak belki dizi izlemek için kullanacağım s9 a 22k vermeli miyim bir de şu tablet nasıldır

Ayrıca huawei tablet alınır mı önerdiğiniz bir modeli var mı

Dediğim gibi çok anlamam tabletten çizim oyun vs bir şey yapmayacağım slayt okuyup not almak belki dizi izlemek için kullanacağım s9 a 22k vermeli miyim bir de şu tablet nasıldır

Ayrıca huawei tablet alınır mı önerdiğiniz bir modeli var mı
Tab S9 ile arasında dünyalar var. Kesinlikle Tab S9 alın.

s9+ FE pil kapasitesi ve ekran boyutundan dolayı düşünmüştüm bunlara rağmen s9 derseniz s9 da karar kılıcam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı