10-20 bin TL'ye DDR5 sistem önerisi

IChaosXT

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, geçtiğimiz günlerde bilgisayarımı yenilemeye karar verdim ama fiyatlar malum uçmuş, bende o kadar aman aman işler, renderlar ya da 4K oyunlar almayacağım ve oynamayacağım, genellikle FPS oyunları veya Low-mid grafikli oyunlar oynuyorum yüksek olsa da 1080p sorun çıkarmaz şu anda DDR5'li bir sistem almayı düşünüyorum işlemci ise dahili grafiği olacağından Ryzen 5 7600 ile bir sistem toplamayı düşünüyorum, ekran kartı yok dediğim gibi bütçem genişlerse 4060 ya da 5060 (eğer o zamana kadar çıkarsa tabii) alır geçerim çok düşünmem dahili grafiğin o kadar iyi performansı olmadığını biliyorum ama FPS oyunları için gayet yeterli.

Bir sorum olacak ayrı ayrı toplasam mı daha karlı olur hepsini bir anda almak mı? Çünkü şu anda 7600'e özel hazır bir sistem bulamadım bulsam da daha karlı olur bilemiyorum.

Not: moderatör konuya 10-20K arası demişte kesin bir bütçe değil ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur siz daha iyi bilirsiniz klasik f/p parçalardan olsun yeterli illa 20K yada 10K olacak diye bir şey yok sadece o aralıkta olsa fena olmaz siz anladınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı