A Abdullah_BULUT Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 Ana bilgisayar arıyorum ekranım var. Ekran harici önerisi olan var mı? Izoly marka ucuz ama kimse önermiyor o yüzden kararsız kaldım ne alsam
Ana bilgisayar arıyorum ekranım var. Ekran harici önerisi olan var mı? Izoly marka ucuz ama kimse önermiyor o yüzden kararsız kaldım ne alsam
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 Nova APU | AMD Ryzen 5 5500GT | 2 x 8 GB DDR4 | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Bu yeterli hocam.
Nova APU | AMD Ryzen 5 5500GT | 2 x 8 GB DDR4 | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Bu yeterli hocam.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 11 Ocak 2025 #3 Abdullah_BULUT dedi: Ana bilgisayar arıyorum ekranım var. Ekran harici önerisi olan var mı? Izoly marka ucuz ama kimse önermiyor o yüzden kararsız kaldım ne alsam. Genişletmek için tıkla... Basit işler için ise ve fazla yer kaplamasın istersen Intel nuc alabilirsin.
Abdullah_BULUT dedi: Ana bilgisayar arıyorum ekranım var. Ekran harici önerisi olan var mı? Izoly marka ucuz ama kimse önermiyor o yüzden kararsız kaldım ne alsam. Genişletmek için tıkla... Basit işler için ise ve fazla yer kaplamasın istersen Intel nuc alabilirsin.
A Abdullah_BULUT Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 Bunun fiyatı niye bu kadar uygun. Markasından dolayı mı?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #5 Abdullah_BULUT dedi: Bunun fiyatı niye bu kadar uygun. Markasından dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Markası yok hazır sistem bu. İçinde ekstra ekran kartı yok APU olduğu için ucuz.
Abdullah_BULUT dedi: Bunun fiyatı niye bu kadar uygun. Markasından dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Markası yok hazır sistem bu. İçinde ekstra ekran kartı yok APU olduğu için ucuz.
A Abdullah_BULUT Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #6 zuse dedi: Nova APU | AMD Ryzen 5 5500GT | 2 x 8 GB DDR4 | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Bu yeterli hocam. Genişletmek için tıkla... bunun fiyatı zuse dedi: Markası yok hazır sistem bu. İçinde ekstra ekran kartı yok APU olduğu için ucuz. Genişletmek için tıkla... Peki kurulu mu sipariş edeyim yoksa parçaları ayrı ayrı mı Son düzenleme: 11 Ocak 2025
zuse dedi: Nova APU | AMD Ryzen 5 5500GT | 2 x 8 GB DDR4 | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Bu yeterli hocam. Genişletmek için tıkla... bunun fiyatı zuse dedi: Markası yok hazır sistem bu. İçinde ekstra ekran kartı yok APU olduğu için ucuz. Genişletmek için tıkla... Peki kurulu mu sipariş edeyim yoksa parçaları ayrı ayrı mı
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #7 Abdullah_BULUT dedi: bunun fiyatı Peki kurulu mu sipariş edeyim yoksa parçaları ayrı ayrı mı Genişletmek için tıkla... Kurulu edin uğraşmayın.
Abdullah_BULUT dedi: bunun fiyatı Peki kurulu mu sipariş edeyim yoksa parçaları ayrı ayrı mı Genişletmek için tıkla... Kurulu edin uğraşmayın.
A Abdullah_BULUT Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #8 zuse dedi: Kurulu edin uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Ana kartı daha kalitelisini mi alsak markası biraz çakma geldi Bir de dijital koddur fiziki ürün değildir yazıyor. Normal mi?
zuse dedi: Kurulu edin uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Ana kartı daha kalitelisini mi alsak markası biraz çakma geldi Bir de dijital koddur fiziki ürün değildir yazıyor. Normal mi?