Thege Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Açığa geçme ihtimalim var. Devamsızlığım 10,5 olursa, MEB'i aradığımda 2. dönem açığa geçebileceğim söylendi. Buradaki birçok arkadaş da geçmen imkansız dedi. Tekrardan sormak istedim, farklı bir bilgiye sahip olan var mı?
Açığa geçme ihtimalim var. Devamsızlığım 10,5 olursa, MEB'i aradığımda 2. dönem açığa geçebileceğim söylendi. Buradaki birçok arkadaş da geçmen imkansız dedi. Tekrardan sormak istedim, farklı bir bilgiye sahip olan var mı?
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 27 Ekim 2024 #2 Devamsızlıkla açığa geçilmiyor diye biliyorum anca 2 sene kalmanız lazım Artı 0 Eksi
KS KS Thege Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 Kodadiyigit dedi: Devamsızlıkla açığa geçilmiyor diye biliyorum anca 2 sene kalmanız lazım Genişletmek için tıkla... Sorduğuma göre o kural değişmiş 1 kez kalmak yeterli gözüküyor. Artı 0 Eksi
Kodadiyigit dedi: Devamsızlıkla açığa geçilmiyor diye biliyorum anca 2 sene kalmanız lazım Genişletmek için tıkla... Sorduğuma göre o kural değişmiş 1 kez kalmak yeterli gözüküyor.
denciz Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 Thege dedi: Sorduğuma göre o kural değişmiş 1 kez kalmak yeterli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok kanka değişmedi. Artı 0 Eksi
Thege dedi: Sorduğuma göre o kural değişmiş 1 kez kalmak yeterli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok kanka değişmedi.
KS KS Thege Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #5 denciz dedi: Yok kanka değişmedi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Bir sene sınıfta kalınırsa açığa geçilebilir mi? bir inceleyin tartışmayı her kafadan farklı cevap. Artı 0 Eksi
denciz dedi: Yok kanka değişmedi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Bir sene sınıfta kalınırsa açığa geçilebilir mi? bir inceleyin tartışmayı her kafadan farklı cevap.