10.5 gün özürsüz devamsızlık ile sınıfta kalınır mı?

10.5 ile kalırsınız yarım gün sildirmen lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an bu durumda kalıyor olarak gözüküyorsunuz. Okullarda tam günü izinliye çevirme yani silme işlemi yapıyorlar, yarım günü yapmıyorlar. Veliniz gidip müdür yardımcısı ile görüşsün düzeltirler.

10 ve üstü özürsüz devamsızlıkta veya 20 ve üstü özürlü devamsızlıkta kalıyorsunuz. Veliniz dilekçe yazarsa özürlüye geçiriyorlar. Ben hep öyle yapıyorum. 11 gün özürlü 0.5 gün özürsüzüm var.

10 ve üstü özürsüz devamsızlıkta veya 20 ve üstü özürlü devamsızlıkta kalıyorsunuz. Veliniz dilekçe yazarsa özürlüye geçiriyorlar. Ben hep öyle yapıyorum. 11 gün özürlü 0.5 gün özürsüzüm var.

Okul kapanacak harcayıverin.

Dilekçeyi nasıl gönderebilirim bilginiz var mı yani dilekçe kağıdını nasıl alacağım bilmiyorum ve müdür yardımcısına mı göndereceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilekçeyi nasıl gönderebilirim bilginiz var mı yani dilekçe kağıdını nasıl alacağım bilmiyorum ve müdür yardımcısına mı göndereceğim?

Dilekçeyi aileniz yazsın. Şuna benzer bir şey yazsın siz de teslim edin:

1714729156033.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı