Sizler ne düşünüyorsunuz? 2060S'e 5000 TL vermek mi yoksa 2080S gücünde bir GPU'nun stoklarını beklemek mi? Bana 3060 Ti stoklarını beklemek daha mantıklı geliyor. Arada ciddi bir fark var.
@WaIter White
Anlatıyorum lakin hala anlamıyorsunuz. Arkadaşın sistemi ne zaman almak istediğini biliyor muyuz? Hayır. Peki ya stoklara gelince aynı fiyatta olacağını? Yine hayır. Peki arkadaş beklemeyi kabul ediyor mu? Bilmiyoruz. Sistem toplarken şu ana göre topluyorum, gelecekte olacak şeylere göre değil.
@RPM
Bakın, beklemek en mantıklısı diyorsunuz; tamam öyledir. Kabul ediyorum ama arkadaşın beklemek isteyip istemediğini bilmiyoruz. Sistemi belki hemen almak istiyor. Ayrıca fiyatının aynı olup olmayacağını da bilmiyoruz.
@RPM
Bakın, beklemek en mantıklısı diyorsunuz; tamam öyledir. Kabul ediyorum ama arkadaşın beklemek isteyip istemediğini bilmiyoruz. Sistemi belki hemen almak istiyor. Ayrıca fiyatının aynı olup olmayacağını da bilmiyoruz.
@PanzerTR
Benim konuştuğum şey şu: Sistem toplarken stokta olmayan ekran kartı önermek.
Bakın tamam, arkadaşa dersiniz eğer beklerseniz 3060 Ti'ın stokları gelecek fiyatları ucuz olabilir. Ama stokta olmayan ekran kartı önermeyi saçma buluyorum. Bir daha gelip gelmeyeceği bile belli değil.