10.500 TL montiör dahil sistem toplama

monitörü indirimleri takip ederek yine 144hz ve VA panel alabilirsin aynı fiyata ve ayrıca bu işlemci için 200-300 tl kadar bi soğutucu gerekicek haksız mıyım onun haricinde gayet güzel bir sistem
Benim hatam. Soğutucu koymayı unutmuşum fakat dediğiniz gibi 200 300 tl ile halolacak bir sistem

Benim hatam. Soğutucu koymayı unutmuşum fakat dediğiniz gibi 200 300 tl ile halolacak bir sistem
teşekkürler
Böyle bir bütçe ayırıyorsa 2K oyun zevkini almak istiyor demektir ve çok daha fazlası da ayrılır neden böyle dediniz ki. Çok ciddi indirim var monitörde. Kaçırmayın derim!
açıkcası 2k oyun gibi bir tercihim yok. Daha çok son çıkan oyunları sorunsuz oynamak ve PUBG, Rainbow gibi multiplayer tarzı oyunları akıcı ve güzel görüntü ile oynamak istiyorum
Benim 2 K oyun gibi bir takıntım yok hocam. 2070' li bir sistem isterken önümüzde ki 3-4 sene beni sorunsuz götürsün sıkıntı çıkarmasın derdindeyim
sizin bu topladığınız sisteme sadece soğutucu eklesem tahmini 3 sene rahat olur mu kafam ? Sonra zaten upgrade yapma durumu olacaktır

Ryzen 2600 1200t
Rtx2070 3700t
A320m 450t
8x2 3200 ram 600t
650w psu 350t
300tl kasa
2k 144hz Casper 1800t
Toplam 8400 t
Motherboard uygun üst seviye seçebilirsiniz. A320m gigabyte’a n11 de adam broş güncel ve Türkçe broş şeklinde satıyor .

Evet senelerce idare edicektir bu sistem sizi

böyle bir sistem düşünüyorum sizce nasıl ?

Dosya Ekleri

• ddd.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 68
Konu çözüldü. İtopyadan sistem satın alındı.

Sistemin özellikleri nedir acaba, hangi sistemi satın aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…