10.500 TL montiör dahil sistem toplama

Sistemin özellikleri nedir acaba, hangi sistemi satın aldınız?

Bu sistemi özelleştirdim. 512 GB m.2 ssd aldım sadece. HDD istemedim. 240 sıvı soğutucu taktırdım 144 Hz monitor aldım msı 2070 aldım ekran kartını

Keşke RAM`ı dual kit olarak alsaydınız.

Keşke RAM`ı dual kit olarak alsaydınız.
Hocam i5 9600K önerir misiniz ? 1700 TL ye aldım ve çok pişman oldum sanki hata yapmışım gibi çünkü herkes RTX 2060 ekran kartım ile darboğaz yapacağını söylüyor. OC yaparsam darboğaz sorunu devam eder mi ?

Benim i5 9600 k işlemci msı 2070 ekran kartı şu anda sadece witcher 3 yükledim ve sağlam gözüküyor baya. Bir sıkıntı yaratmadı. Ama çok da anladığım söylenemez. Bunun için bir konu açarsanız emin olun forumdan baya kişi size yardımcı olacaktır. Ben 3 günde bir sürü konu açtım ve hepsinde sağolsunlar yardımcı oldular. Teşekkür ediyorum herkese.

Hayır yapmaz. Hocam forumda pek bilgili olmayan çok kişi var. Her kesin fikrine uymayın.
i5 9400F bile RTX 2060`ı besleyebiliyor. i5 9600K hayla hayla besler ve size yetmese bile ufak bir OC ile işi çözersiniz.

Bu OC işleri nasıl oluyor. Hiç.yapmadım ama gerek duyarsam diye bilmek istiyorum.
Hayır yapmaz. Hocam forumda pek bilgili olmayan çok kişi var. Her kesin fikrine uymayın.
i5 9400F bile RTX 2060`ı besleyebiliyor. i5 9600K hayla hayla besler ve size yetmese bile ufak bir OC ile işi çözersiniz.

İşlemciyi tray almak zor olmadı mı ya? Benim içim kan ağlar tray işlemci alsam.

Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan. Ben de konuya birkaç dakika önce rastladım ama sistemi almış olduğunu bilmiyordum 2. sayfadayken baktım pek sistem kurup gönderen yok başladım kurmaya..

Sonra bu sistemi kurup sana atacaktım ki baktım almışsın. Hayırlı olsun.

Yalnız bir şey soracağım, sisteme 144 hz monitör eklediğinde, bütçeni aşmadı mı?

Dosya Ekleri

• sistem.png
    52,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…