10.500 TL sistem önerisi

Bütçe
9000-10.500
Şu ana kadar İtopya ile bir sıkıntı yaşamadım neden öyle dediğinizi bilmek isterim.

Müşteri temsilcisine ulaşılamıyor. Arandığı zaman 1 saatte anca açıyorlar. Mail yazsan 2 hafta. Üstelik 1000 liralık ürünü 3000 lira yapıyorlar. Attığınız sistemde RX 6500 ve Ryzen 5 5500 var. Nereden baksan elinde kalıyor.

Uygun fiyatlı benim görüşüm bu sistem.

Sistemin aynısını İncehesap'ta gördüm 11.000TL'ya da yanlış hatırlıyorum üzgünüm.
6500XT sistem için 10K verilmez hocam. 1K çıksan 2 kat performans veren 6600 alıyorsun.

Uygun fiyatlı benim görüşüm bu sistem.

Hayır uygun fiyatlı değil. Xdraco hocamın attığı mantis sistem ile arasında 1000 TL fark var. İşlemci ve ekran kartı bir üst model. Ayrıca belirtmekte fayda var R5 5500 ile R5 5600 arasında dağlar kadar fark var neredeyse.

Arkadaşlar konuyu biraz değiştiriyorum. 14 15k ya kadar uygun fiyatlı atarsanız sevinirim.
Bu nasıl bu arada?

Kötü. PSU değişmesi gerek. Pahalıya patlar. Ayrıca işlemci de bu fiyattaki bir sistem için kötü.

Mantis 6700XT uygun Nvidia alacaksan burdan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…