10.500 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

CkreonN

Kilopat
Daha fazla  
Monitörün bu bütçeye dahil olduğu bir sistem toplamak istiyorum. Daha önce bir dostum benim için bir sistem toplamıştı. Sistemi en alta yazacağım. Sistemde bir eksik, fazla veya bir hata vb. gibi bir şey varsa önerilerinize açığım. Eğer 0'dan sistem toplayacaksanız lütfen 10.500 TL'yi geçmemeye rica ediyorum dikkat ediniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşımın topladığı sistem:

• MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
  • AMD Ryzen 7 2700X Soket AM4 3.7GHz 20MB Önbellek 8 Çekirdek İşlemci
  • CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 Dual Kit RAM
  • MSI B350 GAMING PRO CARBON AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz(OC) HDMI DP Anakart
  • Viewsonic 23.6" VX2457-MHD 75HZ HDMI DP AMD FreeSync Gaming Monitör
  • POWER BOOST VK-G3901S USB3.0 SİYAH RAİNBOW RGB FAN STRİP KASA
  • WD 250GB Blue M.2 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)
  • Seagate 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 256MB Cache Harddisk
  • Power Boost 600W 80 Plus Bronze 12cm Fanlı ATX PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemi o PSU'ya emanet etmek akıl karı değil. Ayrıca kasa olarak da daha iyi hava akışı sunan modellere yönelmeniz gerekli.

O sistemi o PSU'ya emanet etmek akıl karı değil. Ayrıca kasa olarak da daha iyi hava akışı sunan modellere yönelmeniz gerekli.
Ayrıca 144Hz monitör o sisteme çok daha iyi olacaktır.

Sistemine amaçla kullanacaksınız? Anakart, monitör, kasa ve güç kaynağı çok zayıf kalmış.
Oyun oynayacağım.
Değiştirmeyi unutmuşum 144hz bir monitör alacağım.

AOC G2460FQ 24'' 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DVI+Display) Fulll Fiyatı 1300TL
Fazla geldiyse SSD boyutunu 250GB yapabilirsiniz. Ekran kartı blower modeli, dışarı üflemeli yani. Diğer modellere göre belki biraz ısınabilir. Ancak arada büyük fiyat farkı vardı.

Not: Ekran kartı bu monitöre göre çok güçlü. Hakkı 2K'dır.

Ayrı alabilirseniz aşağıdaki modeli öneririm.
MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6 GrafikKart 3xDP/HDMI/USB-C PCI-Express V373-053R Ekran Kartı - Nanokatalog

Değiştirmeyi unutmuşum 144hz bir monitör alacağım.
Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz.Monitör konusunda 2k alabilsem ama maalesef. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…