VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 31 Temmuz 2021 #11 beyemirs dedi: O anlamda değil. Yayın falan açar belki video işlerine başlar ben olsam RTX 3060'a i7 alırdım performans açısından da. Genişletmek için tıkla... Eğer ağır montaj tarzı çoklu çekirdeğin önemli olduğu işler değilse gereksizdir.
beyemirs dedi: O anlamda değil. Yayın falan açar belki video işlerine başlar ben olsam RTX 3060'a i7 alırdım performans açısından da. Genişletmek için tıkla... Eğer ağır montaj tarzı çoklu çekirdeğin önemli olduğu işler değilse gereksizdir.
AYDIN0 Kilopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #12 Stok bitmişti tam alırken tekrardan girdi aldım sistemi cevaplayan herkese teşekkürler Sistem fiyatı 12.300
Stok bitmişti tam alırken tekrardan girdi aldım sistemi cevaplayan herkese teşekkürler Sistem fiyatı 12.300
GAMER12x Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 37 3 Ağustos 2021 #13 AYDIN0 dedi: Stok bitmişti tam alırken tekrardan girdi aldım sistemi cevaplayan herkese teşekkürler Sistem fiyatı 12.300 Genişletmek için tıkla... Geldimi
AYDIN0 dedi: Stok bitmişti tam alırken tekrardan girdi aldım sistemi cevaplayan herkese teşekkürler Sistem fiyatı 12.300 Genişletmek için tıkla... Geldimi
AYDIN0 Kilopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #14 GAMER12x dedi: Geldimi Genişletmek için tıkla... Hayır, kargo yoğunluğu sebebiyle daha kargoya çıkarmadılar. Bugün çıkaracaklarını söylediler.
GAMER12x dedi: Geldimi Genişletmek için tıkla... Hayır, kargo yoğunluğu sebebiyle daha kargoya çıkarmadılar. Bugün çıkaracaklarını söylediler.
Lyraes Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 55 4 Ağustos 2021 #15 AYDIN0 dedi: Hayır, kargo yoğunluğu sebebiyle daha kargoya çıkarmadılar. Bugün çıkaracaklarını söylediler. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem elinize ulaşınca işlemci sıcaklığını maksimum kaç derece gördüğünüzü yazabilir misiniz? Ben de aynı sistemi inceliyorum da.
AYDIN0 dedi: Hayır, kargo yoğunluğu sebebiyle daha kargoya çıkarmadılar. Bugün çıkaracaklarını söylediler. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem elinize ulaşınca işlemci sıcaklığını maksimum kaç derece gördüğünüzü yazabilir misiniz? Ben de aynı sistemi inceliyorum da.
AYDIN0 Kilopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #16 Lyraes dedi: Hocam sistem elinize ulaşınca işlemci sıcaklığını maksimum kaç derece gördüğünüzü yazabilir misiniz? Ben de aynı sistemi inceliyorum da. Genişletmek için tıkla... Tabi iletirim.
Lyraes dedi: Hocam sistem elinize ulaşınca işlemci sıcaklığını maksimum kaç derece gördüğünüzü yazabilir misiniz? Ben de aynı sistemi inceliyorum da. Genişletmek için tıkla... Tabi iletirim.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 9 Ağustos 2021 #17 AYDIN0 dedi: Tabi iletirim. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu hocam? Kasa sağlam geldi mi? Gaming gen tr sitesi güvenilir midir?
AYDIN0 dedi: Tabi iletirim. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu hocam? Kasa sağlam geldi mi? Gaming gen tr sitesi güvenilir midir?
muhammedemreyeris Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #18 AYDIN0 dedi: Tabi iletirim. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem nasıl?
AYDIN0 Kilopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #19 311989 dedi: Sonuç ne oldu hocam? Kasa sağlam geldi mi? Gaming gen tr sitesi güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Hocam geç cevap verdim kusura bakmayın. Kasa elime ulaştı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Sağlam bir şekilde elime ulaştı. muhammedemreyeris dedi: Hocam sistem nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi performans veriyor hocam bu zamana kadar tüm oyunları ultra akıcı olarak oynadım.
311989 dedi: Sonuç ne oldu hocam? Kasa sağlam geldi mi? Gaming gen tr sitesi güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Hocam geç cevap verdim kusura bakmayın. Kasa elime ulaştı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Sağlam bir şekilde elime ulaştı. muhammedemreyeris dedi: Hocam sistem nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi performans veriyor hocam bu zamana kadar tüm oyunları ultra akıcı olarak oynadım.