M mademan Kilopat Katılım 23 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #1 En sonunda ekran çözünürlüğünü arttırarak RAM'i 512 MB yaptım ancak ekranda ve yazılarda pikselleşme var, nedeni nedir? Windowstan girdim ancak resimlerde herhangi bir bozukluk göremedim. Ancak mac a geçtiğimde mouse dahil herşey piksel piksel yazılar bozuk okunmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2014
En sonunda ekran çözünürlüğünü arttırarak RAM'i 512 MB yaptım ancak ekranda ve yazılarda pikselleşme var, nedeni nedir? Windowstan girdim ancak resimlerde herhangi bir bozukluk göremedim. Ancak mac a geçtiğimde mouse dahil herşey piksel piksel yazılar bozuk okunmuyor.
D Dr.Who Kilopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 517 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #2 Hangi görüntü arabirimini kullanıyorsunuz ?
M mademan Kilopat Katılım 23 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #3 Görüntü arabirimi derken bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2014
D Dr.Who Kilopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 517 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #4 mademan dedi: Görüntü arabirimi derken bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız var mı ? Yoksa onboarddan mı görüntü çıkışı alıyorsunuz ? Görüntü aldığınız port adı nedir ? DVI-HDMI-VGA ?
mademan dedi: Görüntü arabirimi derken bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız var mı ? Yoksa onboarddan mı görüntü çıkışı alıyorsunuz ? Görüntü aldığınız port adı nedir ? DVI-HDMI-VGA ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Aralık 2014 #5 Çok eski bir sürüm kurmuşsunuz. 10.7.5 güncellemesi yapar mısınız ? Bir de bootloader sürümü nedir ?
M mademan Kilopat Katılım 23 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #6 erkenden cevap yazamadığım için üzgünüm kısa süreli bir şekilde hesabım kısıtlandı da Ekran kartım laptop üzerinde bulunan İntel GM4500 Recep Baltaş dedi: Çok eski bir sürüm kurmuşsunuz. 10.7.5 güncellemesi yapar mısınız ? Bir de bootloader sürümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Bootloaderım Chameleon 2.2 svn Laptopum eski olduğu için iatkos l2 kurdum Laptop modelim Lenovo Thinkpad SL510 daha uygun bir sürüm varsa önerebilirmisiniz
erkenden cevap yazamadığım için üzgünüm kısa süreli bir şekilde hesabım kısıtlandı da Ekran kartım laptop üzerinde bulunan İntel GM4500 Recep Baltaş dedi: Çok eski bir sürüm kurmuşsunuz. 10.7.5 güncellemesi yapar mısınız ? Bir de bootloader sürümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Bootloaderım Chameleon 2.2 svn Laptopum eski olduğu için iatkos l2 kurdum Laptop modelim Lenovo Thinkpad SL510 daha uygun bir sürüm varsa önerebilirmisiniz