10.9.4 çıkmadan önce, 10.9.3'ü AppStore'dan indirmiş olanlar?

Xagdas

Hectopat
Makaleler
10
Daha fazla  
Meslek
THY Uçak Mühendisi
Selam herkese,

Mac ya da Hackintosh bilgisayarında, AppStore üzerinden 10.9.4 piyasaya çıkmadan önce 10.9.3'ü indirmiş ve hala bulunduran var mı acaba?

Unibeast ile temiz bir usb lazım fakat 10.9.4 çıktığı için eski sürümü indiremiyorum. Torrentten DMG,RAW,ISO indirerek de temiz bir unibeast elde edemiyorum.

z97 çipsetli anakartım olduğu için 10.9.4 kullanamıyorum. Bilgisayarında olan usb'yi yaratmak için yardımcı olabilir mi ya da dosyayı transfer edebilir mi (sıkıştırıp Yandex/Dropbox'a da upload edebilir)?

Teşekkürler

Bilgisayara 10.9.3 kurma ihtiyacım yok, tek parça temiz 10.9.3.app lazımdı. Hallettim.

Neyse bulmuşsun bende vardı. Appstore'dan indirmiştim 10.9.3.app olarak. Hallettiğine göre yüklememe gerek yok sanıırm.

Neyse bulmuşsun bende vardı. Appstore'dan indirmiştim 10.9.3.app olarak. Hallettiğine göre yüklememe gerek yok sanıırm.
Şimdilik ihtiyacım kalmadı, 10.9.4 ile bir şekilde zorla hallettim. Başka anakart ve işlenci üzerinde harddiski oluşturup diğer bilgisayarıma taktım. Ama belli de olmaz. :)
Sistemi %100 kararlı hale getiremedim henüz. Sizin ihtiyacınız yoksa bile bir üre silmezseniz, ben size ulaşırım. Online alışveriş ile bir usb bellek yollarım adresinize, ödemeli kargo yollarsınız zahmet olmazsa. Kolay gelsin.

@anticor hesabın bana lazım hocam satın alabilirim yada izin verirsen bir defalık app store üzerinden mavericks indirmem lazım. İnternette bulunanlara güvenemiyorum çoğunda link gitmiş zaten. MacBook kullanıyorum şu an acil dönebilirsen memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı