10 Adet Linux dağıtım önerisi

En sorunsuz çalışan ve stabil dağıtım Linux Mint bence.
Onlarca Linux dağıtımı kurdum, çok güzel olanlar da vardı ama Linux Mint gerçekten başka bir şey. Her gün daha da çok seviyorum. 1997'den beri Windows kullanıyordum, beni Windows'tan kurtardı. Gayet stabil, sistem kaynaklarını az kullanıyor, kullanımı çok kolay, uygulama mağazasında aradığım her şey var. Bu kadar güzel bir işletim sisteminin çok daha fazla kullanılmamasını aklım almıyor. Bir ev kullanıcısı için fazlası var, eksiği yok. Keşke Windows'un yerini Mint alsa.

Katılıyorum. Daha çok genç nesil profesyonel kullanım karmaşık dağıtımları seçer. Ama orta yaşta ve ileri yaşlarda olan çoğu ev kullanıcıları karmaşıklığı seçmez basitliği stabilligi tercih eder. Linux Mint kullanmam. Debian veya Ubuntu türevleri yerine Arch, Gentoo, Fedora, OpenSUSE türevlerini tercih ettim. Ancak çevreme ilk dağıtım olarak Linux Mint'i önermekteyim. Çünkü bu dağıtım ülke insanının kullanım kolaylığını ve stabilligini karşılıyor. Daha karmaşık dağıtımlari kurmalarına gerek yok. Dört dörtlük olarak Mint hizmete sunulmuş durumda. Linux Mint'i seviyorum insanların zihinlerini yormadan kafa karıştırmadan Linux Mint'i doğrudan önermek çok doğru. Umarım yaygınlaşır.

Solus ölüyor, sayfayı Github'a taşıdılar parasızlıktan.

Hakkında bayağı haber görmüştüm, çok güzel bir fikirdi fakat nasip olmamış tamamına ermesi.
Anladım. Zamanında siteleri kapanmış ama yeni açmışlar. Ayrıca en güncelleme derken küçük güncellemeleri kastetmiştim. Yakın bir zamanda büyük bir güncelleme gelecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…