10 ay mining yapılmış Red Devil RX 6700XT 5500 TL'ye alınır mı?

Hocam AMD fanboyu musunuz? Çünkü her konuda illaki AMD kart öneriyorsunuz NVIDIA diyenlerede gülüp NVIDIA fanı dediğinizi okudum yaptığınız tam bir toxic AMD fanlığı.

RTX 3070 kullanıyordum… İki yıl sonra 8GB VRAM’den dolayı ağlamaktansa hiç alınmaz daha iyi. Testler ortada. İnternete RTX 3070 VRAM bottleneck yazarsan anlarsın. Kimlerle uğraşıyoruz…

Kimlerle uğraşıyoruz diyorsunuz klasik AMD fan boyu.

Kanıt çok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilmediğin işlere burnunu sokma, pişman ederler

@RGB fanı

Herhangi bir kaynağın yoksa kendi boşluğuna beni çekme israf olduğun buradan belli, her mesajında kendini yerin dibine sokmayı başarabiliyorsun gülünç… Hoş, daha coil whine'nin ne olduğunu bilmeyen birisi ile bu tartışmaya giren bende kabahat sonuçta. "RTX 3000 serisinde coil whine sorunu çözüldü mü"

İsterse 6 GB VRAM olsun. 5000-6000 TL civarına temiz 3070 bulunuyorsa bu piyasada affedilmez.

Şu an bile 4K’da RX 6700 XT 35 FPS verirken RTX 3070 10 FPS göremiyor oyunun birinde. İleride bu durum 2K çözünürlükte de olacak çünkü oyunların VRAM tüketimleri gittikçe artıyor. O bütçelerde RX 6700 XT varken asla alınmaz.

Son düzenleme:

Aynı şartlarda ben olsam ben de 6700 XT alırdım ama ilan güven vermiyor, büyük ihtimalle kurcalanmıştır kart, hep kelime oyunu yapıyor mining kartı satanlar, iyice test edip almalı sonra parasına yazık olur.

Mining yapılmış kart almayın. 10 ay boyunca hiç uyumadan, bir fabrikada 24 saat çalıştığınızı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…