10 ayda YKS sayısal 10 bin yapılır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar 12'ye geçeceğim bu sene. TYT 70 net civarı yapıyorum. 11. sınıf neredeyse sıfır. 10 ayda sayısalda 10 bin yapmam için ne yapmam lazım? Kaç saat çalışmam lazım günlük? Ve diğer önerilerinizi bekliyorum.

Yapılamaz 2.sinif tıp öğrencisiyim. Birçok öğrenci profili ile karşılaştım sizin gibilerin durumu en sonunda ya durumu kabullenmek ya da mezuna bırakmak oluyor.

11.sınıfı Ocak'a kadar hallet. Ama 10k için çok çok ekstra çalısman lazim.

Yapılamaz 2.sinif tıp öğrencisiyim. Birçok öğrenci profili ile karşılaştım sizin gibilerin durumu en sonunda ya durumu kabullenmek ya da mezuna bırakmak oluyor.
Hocam ben 11.sınıfa geçeceğim şu an adamakıllı çalışmadım ama başlamayı düşünüyorum tyt ye ben yapabilir miyim önerileriniz nelerdir?

İstedikten sonra yapılır. Eğer yatkınsanız bir de çalışkansanız yaparsınız.

Hocam 10 ayda dediğiniz neredeyse imkansız ama hedefiniz buysa zor olsa bile şimdiden tabiri caizse hayvan gibi çalışmaya başlamalısınız olmazsa en kötü bir sene mezuna kalırsınız ve sonraki sene 10 bine çekebilirsiniz.

Hocam maalesef isteğinizi kırmak gibi olmasın ama imkansız gibi bir ihtimal çıkıyor ortaya.

O olmaz gibi.

O iş olmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…