10 ayda YKS'de 0'dan 100-150k sıralamaya girilir mi?

mehmetlk3k32

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben sıfır temeli olan bir öğrenciyim. Ortaokul matematiğim ve temel kimya, fiziğim bile yok. Ortaokul matematik bilgim 7. sınıfa kadar var. Sizce bu süre zarfında sayısalda 100-150k arası bir sıralama yapabilir miyim? (Anlama kapasitemin ortalama olduğunu düşünüyorum.) Eğer yapamazsam bu sene ağırdan çalışıp işe gireceğim ve sonraki sene sağlam hazırlanacağım.

Eğer olursa günde kaç saat çalışmam ve haftada kaç kez sosyalleşmem gerekir? Siz olsanız ne yapardınız?

@Lapsekilli bıg smoke hocam çok kişiye YKS konusunda yardım etmişsiniz, görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben sıfır temeli olan bir öğrenciyim. Ortaokul matematiğim ve temel kimya, fiziğim bile yok. Ortaokul matematik bilgim 7. sınıfa kadar var. Sizce bu süre zarfında sayısalda 100-150k arası bir sıralama yapabilir miyim? (anlama kapasitemin ortalama olduğunu düşünüyorum.) Eğer yapamazsam bu sene ağırdan çalışıp işe gireceğim ve sonraki sene sağlam hazırlanacağım.

Eğer olursa günde kaç saat çalışmam ve haftada kaç kez sosyalleşmem gerekir? Siz olsanız ne yapardınız?

@Lapsekilli bıg smoke hocam çok kişiye YKS konusunda yardım etmişsiniz, görüşlerinizi bekliyorum.

Hocam buradaki insanlar size 10 ayda hiçbir şey başaramazsınız derse çalışmayı mı bırakacaksınız? O yüzden sınav zamanına kadar sosyal medyadan uzak durun ders çalışmaya başlayın derim 10 ayda çok şey değişir. Umarım başarılı olursunuz.

Merhaba, ben sıfır temeli olan bir öğrenciyim. Ortaokul matematiğim ve temel kimya, fiziğim bile yok. Ortaokul matematik bilgim 7. sınıfa kadar var. Sizce bu süre zarfında sayısalda 100-150k arası bir sıralama yapabilir miyim? (Anlama kapasitemin ortalama olduğunu düşünüyorum.) Eğer yapamazsam bu sene ağırdan çalışıp işe gireceğim ve sonraki sene sağlam hazırlanacağım.

Ben bu sene girdim hiç çalışmadım okuldan öğrendiklerimle girdim daha doğrusu ailem zorla sınava soktu 2 yıllık bilişim bölümlerinden biri gelse yeter diyordum neyde arka yüz yazılım geliştirme geldi yani anlayacağın TYT çok zor değil ama AYT de çalışman lazım 150 200k sıralamayı hangi dalda yapacaksın bilmiyorum ama zaten sözelde 150 k yapmakta bir şey yok diğerlerinede çalışırsan iyi bir sonuç alırsın sınav her geçen yıl daha da basitleşiyor bence

Biz ne desek boş aslında. Deneyip kendiniz göreceksiniz. Eksik olduğunuz yerleri tespit edip çalışmaya başlayabilirsiniz.

Hocam buradaki insanlar size 10 ayda hiçbir şey başaramazsınız derse çalışmayı mı bırakacaksınız? O yüzden sınav zamanına kadar sosyal medyadan uzak durun ders çalışmaya başlayın derim 10 ayda çok şey değişir. Umarım başarılı olursunuz.
Yok bunu sormamın nedeni ağırdan alıp sonraki yks de bu sıralamayı yapmak çünkü yapamazsam boşa vakit kaybetmiş olabilirim ya

vakit kaybetmek istemem yani

Ben bu sene girdim hiç çalışmadım okuldan öğrendiklerimle girdim daha doğrusu ailem zorla sınava soktu 2 yıllık bilişim bölümlerinden biri gelse yeter diyordum neyde arka yüz yazılım geliştirme geldi yani anlayacağın TYT çok zor değil ama AYT de çalışman lazım 150 200k sıralamayı hangi dalda yapacaksın bilmiyorum ama zaten sözelde 150 k yapmakta bir şey yok diğerlerinede çalışırsan iyi bir sonuç alırsın sınav her geçen yıl daha da basitleşiyor bence.

Sayısalda yapacağım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı