10 aydır testislerde ağrı olması

Osmanyağcı61

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 ay önce 4 şubatta testislerimde bir ağrı başladı. İlk doktora gittiğimizde orşit tanısı koyuldu ve orşiti sanırım 4 ayda geçirdiler. Çünkü orşit bitti ağrınında bitmesi lazım denildiğinde haziran ayındaydık. Ağrım ne azaldı ne de geçti ondan dolayı Temmuz'de bir defa daha gittim. Doktor varikosel dedi ve 3 ay sonrasına ultrason verdi. Bu ultrasona gittim fakat hiçbir şey çıkmadı. Çocuk cerrahisindeki doktur yetişkin ürolojisine gitmemizi söyledi fakat oradanda bir şey çıkacağını sanmıyorum. Testislerimde bir problem yok gibi gözüküyor ama sürekli olarak ağrıyor. Benim sorum şu. Acaba bu ergenlikten dolayı olabilir mi? Yaş 16 ergenliğin en şey olduğu zamanlardayım sanırım. Bunu önceden yaşayan var mı? Umutsuz hissediyorum ve önceden yaşamış herkesin tavsiyelerine veya ne olduğuna açığım. Veya artık hayatımın sonuna kadar kronik bir testis ağrısı ile baş başa mıyım? Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller.

Genetik olabilir, babana sordun mu bu tarz bir şey yaşadın mı diye? Ayrıca ergenliktesin normaldir ağrıması. Yumurtalarda sarkma var mı?

Ergenlikten olabilir hocam. Bende de oluyordu 13-14 yaşlarında bende şu an 16 yaşındayım.

Ergenlikten olabilir hocam. Bende de oluyordu 13-14 yaşlarında bende şu an 16 yaşındayım.

Hocam peki ne kadar sürdü? Benimki 10 aydır devam ediyor.

Genetik olabilir, babana sordun mu bu tarz bir şey yaşadın mı diye? Ayrıca ergenliktesin normaldir ağrıması. Yumurtalarda sarkma var mı?

Sarkma yok hocam babamda asla yaşamamış böyle bir şey. Ergenlikten olan bu ağrı 10 ay aralıksız sürebilir mi?

Hocam mastürbasyon yapıyor musunuz ben yaptığım zamanlar bazen ağrıyordu çok fena testislerim ya da ergenliğe girdiğinizden dolayı da bu olabilir.

Hocam mastürbasyon yapıyor musunuz ben yaptığım zamanlar bazen ağrıyordu çok fena testislerim ya da ergenliğe girdiğinizden dolayı da bu olabilir.

Hocam 10 aydır ne yaparsam yapayim devam eden bir ağrı bu. Bir ara onu bile bıraktım ama yine de devam etti. Çok yapmıyorum zaten.

Hocam peki ne kadar sürdü? Benimki 10 aydır devam ediyor.

Sarkma yok hocam babamda asla yaşamamış böyle bir şey. Ergenlikten olan bu ağrı 10 ay aralıksız sürebilir mi?

Kaç güne bir asılıyorsunuz penise? Yani ne sıklıkla mastürbasyon yapiyorsunuz? Bir de sol mu ağriyor sağ mı yoksa ikisi de mi?

Hocam 10 aydır ne yaparsam yapayim devam eden bir ağrı bu. Bir ara onu bile bıraktım ama yine de devam etti. Çok yapmıyorum zaten.

İşte bundan dolayı olabilir hocam bazen baş ağrısı oluyor mu böyle yaptıktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…