10 aydır testislerde ağrı olması

Bilemedim, doğru yaptığınıza emin misiniz? Yanlış yapmadan dolayı da olabilir.

Hocam eğer onunla alakalı olsaydı bilirdim. Herhangi yanlış bir şey yapmadığımdanda eminim. Hatta zamanında araştırmıştım en sağlıklı şekilde olanını yapıyorum. Ağrının onunla bir alakası olduğunu sanmıyorum.

Yaşınız tam olarak kaçtı hocam.

16 hocam.

Testlerde bir şey çıkmadı ama belki bulamadılar gibi kafaya takıyorsan psikolojikte olabilir , bir kaç farklı doktora görün ve yaşadığın gelişmeleri bir kağıda tarihli olarak not al uzun süren teşhisler için faydalı .

Hocam yaklaşık 4 hatta belki 5 defa doktor değiştirdim. Bir şey çıkmıyor ama devam ediyor ağrı. Kronik olsa bunun yine de bir çözümü yok mu? Daha çok gencim hayatımın sonuna kadar nasıl kronik ağrıyla yaşayayim.

Tam da ergenlik dönemi hatta çıkıyorsunuz Allah sabır versin hocam çok zor 10 ay çok uzun bir süre başka doktorlarada baktırın bence.

Tam da ergenlik dönemi hatta çıkıyorsunuz Allah sabır versin hocam çok zor 10 ay çok uzun bir süre başka doktorlarada baktırın bence.

Ergenlik ne zaman bitiyor hocam tam olarak? En ufak umut bile beni az çok rahatlatıyor bu ağrının bir gün gideceğine dair.

Hocam sadece ağrı mı var yoksa yanma da mı?

Gece ikisi de oluyor hocam hem yanma hem ağrı. Gündüzleri az bir ağrı oluyor.

Sabah ilk uyandığında ağrı yoksa veya çok az ise sonradan geliyorsa psikolojik olabilir. Bir ağrıya devamlı odaklanırsan sinir hassasiyetin artar ve olması gerekenden daha hassas olur sinirlerin şunu söyleyim sonsuza kadar sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…