10 aydır testislerde ağrı olması

Ergenlik ne zaman bitiyor hocam tam olarak? En ufak umut bile beni az çok rahatlatıyor bu ağrının bir gün gideceğine dair.

Gece ikisi de oluyor hocam hem yanma hem ağrı. Gündüzleri az bir ağrı oluyor.
5 günde bir yapıyormuşsunuz yazdığınıza göre, muhtemelen ergenlikten dolayı. Süreyi arttırın. 2 hafta yapın, iç çamaşırınızı sürekli değişin.

Hocam uyandıktan yaklaşık maksimum 10 saniye sonra geliyor.

5 günde bir yapıyormuşsunuz yazdığınıza göre, muhtemelen ergenlikten dolayı. Süreyi arttırın. 2 hafta yapın, iç çamaşırınızı sürekli değişin.
Sıcak su torbası koyun bacağınızın arasına sıkıştırın. Bunlar yardımcı olabilir.

İç çamaşırı dahi giyemez oldum hocam bir okula gittiğimde giyebiliyorum bu ağrıdan dolayı.

Neyse salı gününe randevum var. Belki sadece belki çok düşük bir ihtimalle bile olsa şifa bulabilirim. Cevaplarınız için teşekkür ederim biraz bile olsa bu ağrının gideceğine inandırdı.

Neyse salı gününe randevum var. Belki sadece belki çok düşük bir ihtimalle bile olsa şifa bulabilirim. Cevaplarınız için teşekkür ederim biraz bile olsa bu ağrının gideceğine inandırdı
Eğer ağrı yaşam kaliteni etkiliyorsa önünde sınavlar var bir psikiyatriye de görün isim vermiyecem ama bu devamlı ağrıları ve anksiyeteyi azaltan düşük dozlu ilaçlar var.

Doktora görün olmadı doktoru değiştir. Normal bir durum olabilir ama emin olmakta fayda var.

İç çamaşırı dahi giyemez oldum hocam bir okula gittiğimde giyebiliyorum bu ağrıdan dolayı.

Hocam çok hafif sıkmayan kalın olmayan iç çamaşırları giyin bundan dolayı da ağrı yapıyor olabilir ben 1 ara bundan dolayı ağrım olmuştu 1 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…