10 bin ₺ bütçe ile laptop vs tablet

Makaleler
1
Şu an için net bir şey yok ama kafamı kurcaladı. Normalde sistem toplama hayallerim vardı ama olmadı. 10 bin TL'ye yakın bir bütçeye idare edecek bir laptop almak mı yoksa tablet almak mı?

Kullanım alanı günlük video film ders videosu izlemek olur. PC olursa açarsa nadiren Valorant vs oynayabilirim. Sadece düşünce aşamasında belki de hiçbirini almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, kendi düşüncemi söyleyeceğim.

10 Bin liralık bütçeye alınabilecek en iyi olarak düşündüğüm iki cihazı da koydum.
Ben olsam tercihimi laptoptan yana kullanırdım. Sistem toplama hayalini bir bilgisayar kullanarak bastırabilirsin gibi geldi bana. Tablet kullanmaktansa bir bilgisayar kullanmak her zaman nedense daha mantıklı geliyor. Tablet ve telefon gibi mobil cihazlar kullandığımda nedense kendimi sınırlıyormuş gibi hissediyorum, ama bilgisayar kullanırken sanki, istediğim her şeyi yapabilirim gibi hissediyorum. Hem oyun oynayabilirsin, hem dersini, filmini, videonu izlersin. Daha saymadığım onca şey var.
+ Daha büyük bir ekran gibi daha uzar tabii ki.

Ekstra olarak ikinci el düşünürsen bir tane de 10bin bandında üzmeyecek 1050li bir laptop koydum. Karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…