10 bin TL 1050 Ti sisteme yükseltme önerisi

Bütçe
Max 9,5-10 bundan az olursada iyi olur

Virtu

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus Strix 1050Tİ - İşlemci: İntel İ5-3470 - RAM: 12GB 3 - SSD: 256GB - HDD: 500GB - Monitör: Samsung Odyssey G3 165HZ - Kulaklık: Rampage Vandal - Klavye: BLİC T60 - Mouse: Steelseries PRİME+
Merhaba şu anki sistemim.

H61H2-M17 DDR3 anakart çok eski.
i5-3470 3.20GHz
ASUS ROG 1050 Ti.
DDR3 4+8 12 GB RAM.

İşlemci değiştirmek istiyorum ancak anakartım şu anki işlemcinin üstünü kaldırmıyor o yüzden mecburen anakartta değiştirmek zorundayım anakart değişince RAM falan bayağı maliyetli oluyor ben de en ucuz maliyetle iyi bir sistem toplamaya çalışıyorum şuandanalmayı düşündüğüm parçalar şunlar.

Gigabyte H520M k V2 OC DDR4 (2189TL)

R5 5600 (5298TL)

G.Skill 16 GB 3200MHz RAM (2076TL)

Sizce bu fiyata iyi bir sistem mi olur yani ekran kartını değiştiremem şu anda bütün toplamı 9315TL gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce iyi midir? Alınır mı? Bana önerdiğiniz bir seçenek falan var mı?

Abi bende sadece işlemci hariç her şey senle aynı işlemcim AMD Ryzen 5500 senin olcağın bir altı ama açık olmak gerekirse darboğaza baktım şu yapıyor 4.6 yani iyi bence alabilirsiniz ne oyunlar oynayacaksınız onu söyleyin ona göre de söyleyeyim.

Merhaba şu anki sistemim.

H61H2-M17 DDR3 anakart çok eski.
i5-3470 3.20GHz
ASUS ROG 1050 Ti.
DDR3 4+8 12 GB RAM.

İşlemci değiştirmek istiyorum ancak anakartım şu anki işlemcinin üstünü kaldırmıyor o yüzden mecburen anakartta değiştirmek zorundayım anakart değişince RAM falan bayağı maliyetli oluyor ben de en ucuz maliyetle iyi bir sistem toplamaya çalışıyorum şuandanalmayı düşündüğüm parçalar şunlar.

Gigabyte H520M k V2 OC DDR4 (2189TL)

R5 5600 (5298TL)

G.Skill 16 GB 3200MHz RAM (2076TL)

Sizce bu fiyata iyi bir sistem mi olur yani ekran kartını değiştiremem şu anda bütün toplamı 9315TL gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce iyi midir? Alınır mı? Bana önerdiğiniz bir seçenek falan var mı?
Tavsiyem elindeki sistemi satıp bütçeni biraz daha arttırıp bu sisteme bakman.

Her şey iyi ama M.2 SSD 480 GB yerine oyun oynayacaksa ya da yapacaksa veya video çekicekse oyun videosu vb. bence SSD artırılmalı ama sistem 20kya çok güzel bir sistem.

Her şey iyi ama M.2 SSD 480 GB yerine oyun oynayacaksa ya da yapacaksa veya video çekicekse oyun videosu vb. bence SSD artırılmalı ama sistem 20kya çok güzel bir sistem.

M.2 SSD 2.elde 1500TL'ye 1TB bulursun sağlığı 80 90 olan dert değil o adam DDR3 kullanıyor

Herşeyi yaparım ya sonradan biraz daha büyüğünü takarım diye düşünüyorum alırsam ama 20k gibi bir bütçem yok

Şu an zaten kullanmiyor mu SSD hard disk takar yani.
Evet şuanda 256+500 ssd kullanıyorum sata

Şu an zaten kullanmiyor mu SSD hard disk takar yani.

Okadar bir bütçem yok 10kk ya zor çıktım sistemim ne kadar edebilir ki zaten

Son düzenleme:
Herşeyi yaparım ya sonradan biraz daha büyüğünü takarım diye düşünüyorum alırsam ama 20k gibi bir bütçem yok

Okadar bir bütçem yok 10kk ya zor çıktım sistemim ne kadar edebilir ki zaten
Yani geliştirceğinize sabredip bu sistemi almaya çalışın.

Yani geliştirceğinize sabredip bu sistemi almaya çalışın.
aslında gerçekten sabredecek şeyim kalmadı çünkü bilgisayarım 12 senelik ve yani 3 max 4 sene oldu ekran kartımı ve psu mu değiştirdim sadece yetmiyor artık hiçbirşey ve maddi durumum fazla yok oyüzden böyle düşünüyorum 7 8 senedir bıktım gerçekten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı