10 bin TL - 15 bin TL'ye NVIDIA ekran kartı önerisi

Bütçe
15000

wxffen

Hectopat
Daha fazla  
10 bin - 15 bin TL arasına ekran kartı bakıyorum. NVIDIA olsun, AMD ekran kartımla 5. senem sürekli bir problem çıkardı, uğraştırdı. Çok azıcık bütçeyi aşabilir önereceğiniz ekran kartları.

Sapphire Pulse RX 5500 XT

Sorun yaşamanın sebebi gayet açık. 5000 ve 500 serisi eskisi kadar olmasa da sorunları var evet. 6000, 7000 ve 9000 serisinde aklından geçen sorunların çoğu yok. Bir kart için tüm markayı gömmen doğru olmaz. Sana tavsiyem biraz daha çıkabilirsen 7700 XT. Çıkamazsan 6700 XT veya 7600 XT tercih edebilirsin. 6700 XT'yi kendimde kullanıyorum güzel kart. NVIDIA tarafında 4060 harici seçenek yok zaten, 8 GB bir çöp kart.

Benim arkadaşım tek fanlı GTX 1650 kullanıyor 5. sene oldu onunda. 3 arkadaş hepimiz bilgisayarı aynı dönemlerde aldık. Diğer arkadaş RX 580 kullanıyordu biz sürekli problemlerle karşılaşırken o hiçbir problemle karşılaşmadı 580 kullan arkadaş ekran kartından dolayı bilgisayarı değişti bende ya bilgisayar alacağım yeni ya da ekran kartını değişmeyi düşünüyorum AMD'nin uygulamasının arayüzü bile korkutuyor artık.

Kendin de söyledin 580 kullandığını, dediğim gibi eski serilerde problem var. 4060 fiyatına alacağın AMD kart 4060'tan çok daha iyi performans verecek. Seni zorlayamam ama ben 4060 gibi bir karta, özellikle 8 GB bir karta para vermem. Tercih senindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…