10 bin TL 2. ekran önerisi

Bütçe
10000

SonVendetta

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, 2. monitör olarak Fazeon X27F166qb 27" 150Hz 0.5ms Fast IPS QHD almıştım fakat hem açık gelmesi hem de ekran kalitesinin yetersiz olması nedeniyle iade ettim. 10 bin lira civarında bütçem var. Ana monitör olarak samsun G6 OLED kullanıyorum. Onun yanına çok da kalite olarak sırıtmayacak oyun oynarken ve diğer işleri yaparken dizi vs izlediğimde hayattan soğutmayacak bir monitör arayışı içindeyim. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 2. monitör olarak Fazeon X27F166qb 27" 150Hz 0.5ms Fast IPS QHD almıştım fakat hem açık gelmesi hem de ekran kalitesinin yetersiz olması nedeniyle iade ettim. 10 bin lira civarında bütçem var. Ana monitör olarak samsun G6 OLED kullanıyorum. Onun yanına çok da kalite olarak sırıtmayacak oyun oynarken ve diğer işleri yaparken dizi vs izlediğimde hayattan soğutmayacak bir monitör arayışı içindeyim. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Gerçek siyahlara alıştıysanız IPS yerine VA alsanız daha iyi olabilir. VA yapısı gereği IPS'den bu konuda daha başarılı. Ama gündelik işler haricinde kullanılacak monitör değil VA, aklınızda bulunsun. Kendim aktif olarak 144Hz bir VA monitör kullanıyorum. Ghosting yüzünden RDR2'de çok çile çektim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı