Teşekkür ediyorum hocam , Lenovo ya bütçeyi zorlayabilirim , Msi da olabilir aslında sizin öneriniz hangisi acaba , lenovo da ayarlabilir yükseklik vs. de varmış aslındaAl geç artıklarından daha iyi.
Alternatif olarak bunada bakabilirsin:
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen çıkıyorsa bunada bakabilirsin 260hz ve güzeldir:
Lenovo Legion R27QE öneririm, daha güzel.Teşekkür ediyorum hocam , Lenovo ya bütçeyi zorlayabilirim , Msi da olabilir aslında sizin öneriniz hangisi acaba , lenovo da ayarlabilir yükseklik vs. de varmış aslında
Biraz uzun süreli kaliteli bir monitör istiyorum hocam 5060 Ti ve 7500f sistem için
Çok teşekkürler hocam . KTC ile arasında 2 bin fark var aslında değermi onu düşünüyorum . Birde acaba böyle bir IPS yerine VA panel mi alsam acaba bunuda düşünmüyor değilim çok aşırı absürt bir fark yok heralde aralarında fiyat farkını açmadığımız sürece ,Lenovo Legion R27QE öneririm, daha güzel.
Birde alırsan 300TL fazla verip Media Markt'tan al sıkıntı yaşarsan en azından sorun yaşamadan onarım & değişim alırsın.
Mesela bu ,Çok teşekkürler hocam . KTC ile arasında 2 bin fark var aslında değermi onu düşünüyorum . Birde acaba böyle bir IPS yerine VA panel mi alsam acaba bunuda düşünmüyor değilim çok aşırı absürt bir fark yok heralde aralarında fiyat farkını açmadığımız sürece ,
Çok teşekkürler hocam yardımın için :Hocam VA panel'in ucuz olmasının sebebi renklerin daha soluk olması ve genelde kronik arızaların daha yoğun olması.
Bazı modeller hariç IPS monitör tercih edilmesinin bir sebebi var.
Yoksa 1080p fiyatına 2k güzel monitör olsa herkes alırdı.
Hocam bir sorunumuz daha çıktı , lenovo gsync desteği yokmuş 5060 Ti ekran kartı varHocam VA panel'in ucuz olmasının sebebi renklerin daha soluk olması ve genelde kronik arızaların daha yoğun olması.
Bazı modeller hariç IPS monitör tercih edilmesinin bir sebebi var.
Yoksa 1080p fiyatına 2k güzel monitör olsa herkes alırdı.
Evet yok ama sana sorun çıkarmaz, istersen bu konuya bakarak anlayabilirsin:Çok teşekkürler hocam yardımın için :
Hocam bir sorunumuz daha çıktı , lenovo gsync desteği yokmuş 5060 Ti ekran kartı var