10 bin TL AM5 işlemci önerisi

Bütçe
10000

Kariahh

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Asus a620
Merhaba yeni PC dizeceğim. ASUS TUF A620 anakart alacağım ekran kartım RX 580 ekran kartini biraz sure kullandiktan sonra degistirecegim. AM5 islemci onerebilir misiniz? İleride RX 6600 XT veya biraz daha üstü ekran kartı alabilirim işlemci bütçem en fazla 10k.

Bütçe cikarsa 9700X alinabilir ama anakartiniz giris seviyesi. O yuzden Ryzen 5 9600X.

O anakartı asla almanı önermem kazık.

Artan parayı ekran kartına yatır.

İfadeler: kxy

Anakartta SSD ve Wi-Fi Bluetooth var diye tercih etmiştim sizin attığının anakart daha mantıklı geliyor anakart seçimim böyle olacak büyük ihtimal işlemci R7 8700F düşünüyordum sizin gösterdiğiniz islemci ve benim düşündüğüm işlemci arasinda 2 3 k oynuyor R7 8700F alınır mı?

Bence butceyi anakarta kaydir.

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html John hocamın attığı mantıklı geldi bana.

Sizin attığınız işlemci mesela RTX 3060 besler mi?

Dediğiniz işlemci alınmaz. 7500F 4080 Super'i bile besliyor.

İfadeler: kxy
Dediğiniz işlemci alınmaz. 7500F 4080 Super'i bile besliyor.

Önerdiğiniz işlemciden anakartı alacagim buyuk ihtimal yardim ettiğiniz icin teşekkür ederim butcemde artıyor bir de size son bir sorum olacak islemci 6K oluyor önerdiğiniz 1 2 k farkla R7 almak mantıklı mı mantikli ise onerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…