10 bin TL Android telefon tavsiyesi

Hocam pil olarak cihazla soru işaretleriniz var anlıyorum ancak şu şekilde birkaç argümanda bulunacağım:
-Aynı performansı yakalayabilmek için birkaç bin lira daha oynamanız gerekecek, bir pil hakkında olan soru işareti için değer mi?
-Aynı fiyata alabileceğiniz eli yüzü düzgün cihazların pilleri dışında neleri daha üstün (Mi 11T, A72 vs)?
-Ortalama bir iPhone kullanıcısı (iPhone XS/XR-11-12-13, bunların Pro modellerini es geçiyorum onlar iyiler şimdi) zaten S21 FE'den daha düşük ve ebat olarak berbat pillere sahip cihazlar kullanıyor ve bir hatta birkaç günü rahatça idare edebiliyor, S21 FE'yle siz çok daha rahat edersiniz.
-Geçeceğiniz cihazın pilinden çokta farklı olmayacaktır diye tahmin ediyorum S21 FE.
-Çok sıkışma durumunda herhangi bir mini ebatlı olup kablosuz şarj eden Powerbank anınızı kurtarır (ki gerek olacağını zannetmiyorum).

Hocam batarya konusunda çekinilen cihaz S21 yalnız S21 FE değil.

Hocam batarya konusunda çekinilen cihaz S21 yalnız S21 FE değil.
Aynı şeyleri yine dahil edeceğim cümlelerime, sanırsam iki cihaz içinde geçerli olabilir
Fark etmemiştim düzeltme için sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…