Sıfır almak yerine 2. el alabilirsiniz. Dağ bisikleti mi yoksa yol bisikleti mi istiyorsunuz?Merhaba yeni bir bisiklet alacağım. Bütçem maksimum 10 bin TL. Yazlıkta kullanacağım genelde düz yol iyi bir bisiklet önerebilir misiniz?
Sıfır almak yerine 2. el alabilirsiniz. Dağ bisikleti mi yoksa yol bisikleti mi istiyorsunuz?
Bisan MTX7300 ve MTX7100'e bakabilirsiniz bütçenize hangisi uygunsa.Merhaba mesajı görmedim kusura bakmayın hala arıyorum şu anda sıfır bisiklet için 10-13bin TL ikinci el için ise en fazla 5bin TL bütçem var dağ bisikleti arıyorum kumlu arazide var çünkü disk fren olursa da iyi olur.
Hidrolik disk fren bu fiyata zor ama. Mekanik disk işine de hiç bulaşmayın bence. V frenden çekinmenize gerek yok dağ bisikletlerinde de tercih edilebilir.Merhaba mesajı görmedim kusura bakmayın hala arıyorum şu anda sıfır bisiklet için 10-13bin TL ikinci el için ise en fazla 5bin TL bütçem var dağ bisikleti arıyorum kumlu arazide var çünkü disk fren olursa da iyi olur.
Bisan MTX7300 ve mtx7100'e bakabilirsiniz bütçenize hangisi uygunsa.
Hidrolik disk fren bu fiyata zor ama. Mekanik disk işine de hiç bulaşmayın bence. V frenden çekinmenize gerek yok dağ bisikletlerinde de tercih edilebilir.
Shimano Tourney TZ serisi kullanılıyor tavsiye etmem açıkçası.Tekrardan merhaba babam ile bakmaya gittik Kron XC75 hidrolik frenli versiyonu vardı iyi midir 14 bin TL sıfır.
Ben kullanıyorum 2022 model. Hidrolik freni yoktu ben kendim taktım. Aktarıcı konusunda sıkıntı yaşamadım gayet güzel hala kullanıyorum. Alınabilir bence bütcene uygunsa.Tekrardan merhaba babam ile bakmaya gittik Kron XC75 hidrolik frenli versiyonu vardı iyi midir 14 bin TL sıfır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.