10 bin TL bütçe ile iPhone X alınır mı?

Bütçe
10.000TL

Ömrü bitmiş üstüne Face ID'si de bozuk cihazla iPhone deneyimi yaşamayı bence düşünmeyin bile. Eldeki rağbet görmeyen telefonu size itelemeye çalışıyor tanıdık ayağına. Temiz Android cihazlara bakın derim.

Alınır iPhone sonuçta.
iPhone olunca ne oluyor acaba?

Bütçenizi 1000₺ kadar arttırabilirseniz sıfır olarak A34 öneririm. Arttıramazsanız A25 bakabilirsiniz. 2.el kısmında S20 FE bakılabilir.

İlk sahibinden bulursanız faturalı içi açılmamış XR alabilirsiniz. X iphone 8le aynı işlemciye sahip o civarda XR var ekranı kötü olsa da iyi telefondur. Antutu skoru da şu an çıkan androidlerin %80inden yüksektir. Deji batarya taktırıp kullanırsınız. Iphoneda güncelleme desteğinin kesilmesi gibi bişey söz konusu asla değil. Sadece en son çıkan gereksizlik abidesi hantal ios güncellemesi gelmiyor ama aynı ios sistemi güncelleme almaya devam ediyor. Tam tersine son ios desteği kesilmesi bence iyi bişey keşke benim xs maxa da ios 14-15te destek kesilseydi şu an daha da hızlı olurdu.

Öte yandan s10 plusa bakabilirsiniz bende s10e de var fişek gibi cihaz kamerası da çok güzel full profesyonel fotoğraf ve video modu da var profesyonel kameradaki bütün ayarları içeren.

Eski telefondan kurutulup daha üst model bir telefona geçiş yapacaksanız, güncellemesi olan telefonları seçmenizi tavsiye ederim.
iPhone x telefonun şu anda güncellemesi tamamen bitti.
Ayrıca iphone x görsel ve kullanım olarak çok kibar bir telefon olsa da , kronik ekran sorunları başını ağrıtabilir.

Yeni ios sistemine güncellemenin bi önemi yok. IOS tamamen çöp bu konuda androide 10 sene önce gelmiş saçma sapan şeyleri eklemek için 999 tane bugla boğuşturdular milleti. Şimdi de telefonlar şarj olmuyor durup duran telefonları bozdular 17de. 14 promaxtan 8e kadar şarj olmayan bi ton telefon oldu. IOS güncelleme almayan model daha mantıklı tam tersine. Keşke benim xs max ios 16da kalsaydı hatta 15te. Güvenlik güncellemleri de zaten 10 sene önceki iphonea bile geliyor fazlasına gerek yok. Daha geçen ay 6se güncelleme geldi. Güvenlik konusu da çok aşırı abartılıyor karşılaşma riskinizin trilyonda bir olduğu abuk subuk şeyler bunlar firmalar mahkeme konularını güvence altına almak için yapmak zorunda ama normalde telefonlara külfet bunlar. XR pubgde HDR 60fps ayarı açık bir telefon. 650k antutusu var androidde 800-900klara denk bi hız bu.

Telefonun pilini bedavaya değiştirdim ama telefonu geri almadı kapanmaz umarım telefon pasaportlu 2018 yılından berri kayıtlı şimdi ben bu telefonun kapandığını ne zaman anlarım kapanırmı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…