10 bin TL bütçe ile koltuk önerisi

Bütçe
10000

rockerea96

Hectopat
Bütçem ortalama 10.000 TL. Koltuk önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

xDrive XD-1004 koltuğunu öneririm hocam, yakın zamanda bende almayı düşünüyorum.

Hocam, az önce farklı bir modelle karşılaştım: GamePower Throne Siyah. Buna da bir göz atabilir misiniz?

Son düzenleme:
xDrive XD-1004 koltuğunu öneririm hocam, yakın zamanda bende almayı düşünüyorum.

Hocam, az önce farklı bir modelle karşılaştım: Gamepower throne siyah. Buna da bir göz atabilir misiniz?

Keşke karşılaşmasaydınız. xDrive direk koltuk üzerine. Gamepower ne olduğu belli değil.

Keşke karşılaşmasaydınız. xDrive direk koltuk üzerine. Gamepower ne olduğu belli değil.

Haklısınız, ben de Gamepower modellerine biraz ön yargılı yaklaşıyorum, fakat bu ürün gerçekten iyi görünüyor. İncelemelerine bir göz atabilir misiniz?

Haklısınız, ben de Gamepower modellerine biraz ön yargılı yaklaşıyorum, fakat bu ürün gerçekten iyi görünüyor. İncelemelerine bir göz atabilir misiniz?

Baktım ve reditte vs. bir tane bile bu Gamepower koltuk yorumu görmedim. İncehesap'ta fiyatını hak etmediği yazılmakta.

Baktım ve reditte vs. bir tane bile bu Gamepower koltuk yorumu görmedim. İncehesap'ta fiyatını hak etmediği yazılmakta.

Youtube'da incelemesini izlediğim bir videoda, bel dayama kısmının ve diğer detayların çok ince düşünülerek tasarlandığı vurgulanmıştı. Özellikle bel desteği beni gerçekten etkiledi.

YouTube'da incelemesini izlediğim bir videoda, bel dayama kısmının ve diğer detayların çok ince düşünülerek tasarlandığı vurgulanmıştı. Özellikle bel desteği beni gerçekten etkiledi.

YouTube videolarına hiç güvenmiyorum. Neredeyse hepsi sponsor o yüzden bıraktım oradan bakmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…