Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 30 Mart 2025 #31 egemebb dedi: Yok sen bilmiyon galiba VGN ATK gibi markaların arkasında Attack Shark var. Genişletmek için tıkla... VGN'in Attack Shark'tan parça aldığını biliyor muydun?
egemebb dedi: Yok sen bilmiyon galiba VGN ATK gibi markaların arkasında Attack Shark var. Genişletmek için tıkla... VGN'in Attack Shark'tan parça aldığını biliyor muydun?
TheKenovy Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #32 Klavye tapar galiba bu elemanlar sosyalin klavye ile kafayı bozanları.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2025 #33 Deiinzz dedi: VGN'in Attack Shark'tan parça aldığını biliyor muydun? Genişletmek için tıkla... Oha nasıl olur ben bir daha VXE R1 falan önermicem Attack Shark R1 onereceğim artık. TheKenovy dedi: Klavye tapar galiba bu elemanlar sosyalin klavye ile kafayı bozanları. Genişletmek için tıkla... Sabah öğünüm PBT çift enjeksiyonlu sideprint keycaps.
Deiinzz dedi: VGN'in Attack Shark'tan parça aldığını biliyor muydun? Genişletmek için tıkla... Oha nasıl olur ben bir daha VXE R1 falan önermicem Attack Shark R1 onereceğim artık. TheKenovy dedi: Klavye tapar galiba bu elemanlar sosyalin klavye ile kafayı bozanları. Genişletmek için tıkla... Sabah öğünüm PBT çift enjeksiyonlu sideprint keycaps.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Mart 2025 #34 TheKenovy dedi: Klavye tapar galiba bu elemanlar sosyalin klavye ile kafayı bozanları. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam, klavyeye secde etmiyoruz ya egemebb dedi: Oha nasıl olur ben bir daha VXE R1 falan önermicem Attack Shark R1 onereceğim artık. Genişletmek için tıkla... Hepsi aynıymış hocam, bunların hepsi çinlilerin oyunuymuş mcu falan. Kanmayın dediler, her mouse aynıymış. egemebb dedi: Sabah öğünüm PBT çift enjeksiyonlu sideprint keycaps. Genişletmek için tıkla... Sideprint yerine shine through daha iyi bence, tadı daha tatlı ve yumuşak. Denemenizi öneririm.
TheKenovy dedi: Klavye tapar galiba bu elemanlar sosyalin klavye ile kafayı bozanları. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam, klavyeye secde etmiyoruz ya egemebb dedi: Oha nasıl olur ben bir daha VXE R1 falan önermicem Attack Shark R1 onereceğim artık. Genişletmek için tıkla... Hepsi aynıymış hocam, bunların hepsi çinlilerin oyunuymuş mcu falan. Kanmayın dediler, her mouse aynıymış. egemebb dedi: Sabah öğünüm PBT çift enjeksiyonlu sideprint keycaps. Genişletmek için tıkla... Sideprint yerine shine through daha iyi bence, tadı daha tatlı ve yumuşak. Denemenizi öneririm.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 30 Mart 2025 #35 enzyyx dedi: Ne alaka hocam, klavyeye secde etmiyoruz ya Hepsi aynıymış hocam, bunların hepsi çinlilerin oyunuymuş mcu falan. Kanmayın dediler, her mouse aynıymış. Sideprint yerine shine through daha iyi bence, tadı daha tatlı ve yumuşak. Denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... 4 5 güne tofu V3 deneyeceğim bende. Tadını merak ediyorum.
enzyyx dedi: Ne alaka hocam, klavyeye secde etmiyoruz ya Hepsi aynıymış hocam, bunların hepsi çinlilerin oyunuymuş mcu falan. Kanmayın dediler, her mouse aynıymış. Sideprint yerine shine through daha iyi bence, tadı daha tatlı ve yumuşak. Denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... 4 5 güne tofu V3 deneyeceğim bende. Tadını merak ediyorum.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Mart 2025 #36 Akşam öğününde abs tüketiyorum düşük kalori için
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2025 #37 enzyyx dedi: Ne alaka hocam, klavyeye secde etmiyoruz ya Hepsi aynıymış hocam, bunların hepsi Çinlilerin oyunuymuş mcu falan. Kanmayın dediler, her mouse aynıymış. Sideprint yerine shine through daha iyi bence, tadı daha tatlı ve yumuşak. Denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam hatta yeni bir şey öğrendim Razer focus Pro = paw 3950 bir de daha pahalıya satıyorlar Razer'i dava mı etsem ne yapsam.
enzyyx dedi: Ne alaka hocam, klavyeye secde etmiyoruz ya Hepsi aynıymış hocam, bunların hepsi Çinlilerin oyunuymuş mcu falan. Kanmayın dediler, her mouse aynıymış. Sideprint yerine shine through daha iyi bence, tadı daha tatlı ve yumuşak. Denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam hatta yeni bir şey öğrendim Razer focus Pro = paw 3950 bir de daha pahalıya satıyorlar Razer'i dava mı etsem ne yapsam.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Mart 2025 #38 egemebb dedi: Tabii hocam hatta yeni bir şey öğrendim Razer focus Pro = paw 3950 bir de daha pahalıya satıyorlar Razer'i dava mı etsem ne yapsam. Genişletmek için tıkla... Edin hocam güzel bir para alır bize de birer mad60 Pro hediye edersiniz.
egemebb dedi: Tabii hocam hatta yeni bir şey öğrendim Razer focus Pro = paw 3950 bir de daha pahalıya satıyorlar Razer'i dava mı etsem ne yapsam. Genişletmek için tıkla... Edin hocam güzel bir para alır bize de birer mad60 Pro hediye edersiniz.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2025 #39 enzyyx dedi: Edin hocam güzel bir para alır bize de birer mad60 Pro hediye edersiniz. Genişletmek için tıkla... MAD68 orijinal Gateron jade Pro switchli modelini hediye edeceğim bütün foruma.
enzyyx dedi: Edin hocam güzel bir para alır bize de birer mad60 Pro hediye edersiniz. Genişletmek için tıkla... MAD68 orijinal Gateron jade Pro switchli modelini hediye edeceğim bütün foruma.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Mart 2025 #40 egemebb dedi: MAD68 orijinal Gateron jade Pro switchli modelini hediye edeceğim bütün foruma. Genişletmek için tıkla... Dört gözle bekliyorum hocam, olmazsa kunlun switch de olur çok iyi switch çünkü jadeleri bile tokatlıyormuş.
egemebb dedi: MAD68 orijinal Gateron jade Pro switchli modelini hediye edeceğim bütün foruma. Genişletmek için tıkla... Dört gözle bekliyorum hocam, olmazsa kunlun switch de olur çok iyi switch çünkü jadeleri bile tokatlıyormuş.