kirigimpay mete
Centipat
Daha fazla
Merhaba öncelikle sistemime göre işlemcim çok yetersiz kalıyor ve ekran kartıma göre eski. Yeni bir işlemci ve anakart almak istiyorum fakat anakartım sebebiyle yükseltemiyorum. DDR5 olmasına gerek yok, bütçem 10k. Şu anki anakartım B460M-A Pro, işlemcim i3 10100F.
Merhaba öncelikle sistemime göre işlemcim çok yetersiz kalıyor ve ekran kartıma göre eski. Yeni bir işlemci ve anakart almak istiyorum fakat anakartım sebebiyle yükseltemiyorum. DDR5 olmasına gerek yok, bütçem 10k. Şu anki anakartım B460M-A Pro, işlemcim i3 10100F.
11k yapıyor. Soğucunuz var mı?AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam çok anlayamadım ama iki öneride kalsın. DDR4 sistemi var zaten.
AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaş RAM istememiş hocam galiba.
hocam DDR5 geçebilmesi için ram falanda alması gerekiyor sanırım yanlış anakart attınız11k yapıyor. Soğucunuz var mı?AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
11k yapıyor. Soğucunuz var mı?AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sıvı soğutucum var DDR5 sistem alınca RAM'lerimi de yükseltmem gerekiyormuş sanırım RAM'lerle bütçemi çok aşıyor onun için RAM'lerimi yükseltmem gerekli mi?
Sıvı soğutucum var DDR5 sistem alınca RAM'lerimi de yükseltmem gerekiyormuş sanırım RAM'lerle bütçemi çok aşıyor onun için RAM'lerimi yükseltmem gerekli mi?
DDR5 raminiz yoksa mecbursunuz hocam. 800tl aşıyor hocam eğerki bütçeniz çıkmıyorsa ikinci elden ddr5 ramde alabilirsiniz.Sıvı soğutucum var DDR5 sistem alınca RAM'lerimi de yükseltmem gerekiyormuş sanırım RAM'lerle bütçemi çok aşıyor onun için RAM'lerimi yükseltmem gerekli mi?
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence en temiz ikili bu olur.
Mecbur evet.