sergenS Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 550 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 Babamın ofis işlerinde kullanacağı sadece işlemcili bir sistem arıyorum, bütçem 10 bin TL. 16 RAM ve yeni nesil işlemcili olursa iyi olur. Windows kullanacak ve sadece masaüstü bilgisayar lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2025
Babamın ofis işlerinde kullanacağı sadece işlemcili bir sistem arıyorum, bütçem 10 bin TL. 16 RAM ve yeni nesil işlemcili olursa iyi olur. Windows kullanacak ve sadece masaüstü bilgisayar lazım.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 26 Temmuz 2025 #2 sergenS dedi: Babamın ofis işlerinde kullanacağı sadece işlemcili bir sistem arıyorum, bütçem 10 bin TL. 16 RAM ve yeni nesil işlemcili olursa iyi olur. Windows kullanacak ve sadece masaüstü bilgisayar lazım. Genişletmek için tıkla... 10bin TL gibi bir fiyata sifir APU sistem bulmak zor sahibinden gibi sitelerden ikinci el alabilirsiniz cunku bulabileceginiz en ucuz APU sistem 14 bin TL civarinda. İkinci elden 10bin TL'ye rahatlikla bulabilirsiniz.
sergenS dedi: Babamın ofis işlerinde kullanacağı sadece işlemcili bir sistem arıyorum, bütçem 10 bin TL. 16 RAM ve yeni nesil işlemcili olursa iyi olur. Windows kullanacak ve sadece masaüstü bilgisayar lazım. Genişletmek için tıkla... 10bin TL gibi bir fiyata sifir APU sistem bulmak zor sahibinden gibi sitelerden ikinci el alabilirsiniz cunku bulabileceginiz en ucuz APU sistem 14 bin TL civarinda. İkinci elden 10bin TL'ye rahatlikla bulabilirsiniz.