10 bin TL civarı 27" monitör önerisi

TheLunar

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe 10k civarında.

Laptop: Acer Nitro 5 an-515 58

Bu fiyata 2K, ghosting olmayan veya az olan kötü olmayan bir monitor önerebilir misiniz? Laptopa bağlı kullanacağım.

Min 144 Hz olsun.

Kullanım amacım: Video, film, iş ve biraz oyun.

Renk doğruluğu vs. tatmin eder mi? Bazı geniş monitörlerde pikseller sayılıyor resmen bunda öyle bir sorun yaşar mıyım?

Renk doğruluğu vs. tatmin eder mi? Bazı geniş monitörlerde pikseller sayılıyor resmen bunda öyle bir sorun yaşar mıyım?
27" ve 2K bir monitörde piksel saymak diye bir şey söz konusu olmaz. Renk doğruluğu konusunda ise bu monitör %98 DCI-P3 ve %94 Adobe RGB değerlerine sahip. Bütçen dahilinde bulabileceğin en iyi renklere sahip model budur.

27" ve 2K bir monitörde piksel saymak diye bir şey söz konusu olmaz. Renk doğruluğu konusunda ise bu monitör %98 DCI-P3 ve %94 Adobe RGB değerlerine sahip. Bütçen dahilinde bulabileceğin en iyi renklere sahip model budur.

2K fazla gelir mi 3060 ekran kartına?

2K fazla gelir mi 3060 ekran kartına?
Yarın bir gün ekran kartı yükseltmesi veya laptop yükseltmesi yaptığın zaman monitör tercihinin aklında "Acaba?" gibi bir düşünce bırakmasını istemiyorsan 2K alman daha mantıklı. Bunun dışında 2K fazla gelse bile şöyle yaparsın, 1080p ultra açabileceğin oyunları 2K high veya 2K medium oynarsın. Keskinlik ve çözünürlük, grafikten daha önemli bana kalırsa. Basit düşün, 480p ultra mı oynarsın, 1080p low mu? Bu soruya herkes 1080p low der. Dolayısıyla 2K tercihi bana göre doğru olan.

Yarın bir gün ekran kartı yükseltmesi veya laptop yükseltmesi yaptığın zaman monitör tercihinin aklında "acaba?" gibi bir düşünce bırakmasını istemiyorsan 2K alman daha mantıklı. Bunun dışında 2K fazla gelse bile şöyle yaparsın, 1080p Ultra açabileceğin oyunları 2K high veya 2K medium oynarsın. Keskinlik ve çözünürlük, grafikten daha önemli bana kalırsa. Basit düşün, 480p Ultra mı oynarsın, 1080p Low mu? Bu soruya herkes 1080p Low der. Dolayısıyla 2K tercihi bana göre doğru olan.

Haklısınız çok mantıklı, peki HDMI ile bağlasam sorun olmaz değil mi monitoru? Sanirim benim bilgisayarimda DisplayPort yok onun yerine Thunderbolt 4 var.

Haklısınız çok mantıklı, peki HDMI ile bağlasam sorun olmaz değil mi monitoru? Sanirim benim bilgisayarimda DisplayPort yok onun yerine Thunderbolt 4 var.
Bağlayacağınız cihazın HDMI sürümü nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı