10 bin TL direksiyon seti önerisi

sosisl

Decapat
Daha fazla  
Ben kendim 0 G29 alacağım arkadaşım 2. el G29 düşünüyor ama onun muadili F/P bir direksiyon seti öneriniz var ise olur. 2. el olur ama 9-10K'yı geçmesin mümkünse.

Alabilirsen Thrustmaster bir direksiyon seti almanı öneririm ben G920 kullanıyorum ve çok ses yapıyor küçümsencek bir şey değil gece oynanmaz Logitech'in direksiyon setleri arabayı değil yolu hissettiriyor bu da tam gerçekcilik hissiyatı vermiyor Thrustmaster arabayı hissetmeni sağlıyor daha temiz çalışıyor ama G923'ün geleceği var biraz true Force çok geliştirilebilir Logitech direksiyon setleri dişli sistem olduğu için orantılı hareket ediyor pek rahat olmuyor.

Alabilirsen Thrustmaster bir direksiyon seti almanı öneririm ben G920 kullanıyorum ve çok ses yapıyor küçümsencek bir şey değil gece oynanmaz Logitech'in direksiyon setleri arabayı değil yolu hissettiriyor bu da tam gerçekcilik hissiyatı vermiyor Thrustmaster arabayı hissetmeni sağlıyor daha temiz çalışıyor ama G923'ün geleceği var biraz true Force çok geliştirilebilir Logitech direksiyon setleri dişli sistem olduğu için orantılı hareket ediyor pek rahat olmuyor.

Thrustmaster direksiyon setleri kayışlı sistem olduğu için rahat olur.

Thrustmaster direksiyon setleri kayışlı sistem olduğu için rahat olur.

Hocam bende Thrustmaster'ı seviyorum T300RS almayı düşündüm ama bütçemi aşıyor bir direksiyon setine 20 bin TL vermek içimden gelmiyor bende arkadaşım için bakıyorum 2. el direksiyon seti ama eğer alabilirsem Thrustmaster almayı deneyeceğim. <3

En kötü G923 öneririm torku daha fazla eğer yarışcaksan veya yanlayacaksan en kötü G923 alman gerekiyor G29 veya G920'lerin torku yetmiyor yanlamaya yapamıyosun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sesi buradanda anlaşılıyordur herhalde bayağı fazla bir ses yapıyor apartmanda falan yaşıyorsan komşularından kork G29 ya da G920 alırsan.

Daha çok F1 24 oynayacağım.

F1 23'ün varsa onu oynamanı öneririm direksiyon seti ile 23 çok daha iyi oluyor. F1 serilerinde ben pek sorununu görmedim G920'nin.

Eğer 2. el alacaksan G920 öneririm G920'ler çok daha temiz oluyor genellikle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı