10 bin TL DRAM'li M.2 SSD önerisi

Bütçe
10000

hiyper

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, masaüstü bilgisayarımın 512 GB M.2 SSD'si mevcut fakat bana artık yetmemeye başladı, o yüzden yükseltme kararı aldım. Fiyatlara az çok baktım fakat 1 TB mi yoksa 2 TB mi almam daha karlı onu kararlaştıramadım. Sizden ricam 1 TB ve 2 TB olarak öneride bulunmanız. Yalnız DRAM'li olması benim için önemli.

Bütçem: 10k.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kc3000, Exceria Pro veya MP 600 Pro nh bakabilirsiniz.

Merhaba, masaüstü bilgisayarımın 512 GB M.2 SSD'si mevcut fakat bana artık yetmemeye başladı, o yüzden yükseltme kararı aldım. Fiyatlara az çok baktım fakat 1 TB mi yoksa 2 TB mi almam daha karlı onu kararlaştıramadım. Sizden ricam 1 TB ve 2 TB olarak öneride bulunmanız. Yalnız DRAM'li olması benim için önemli.

Bütçem: 10k.
1TB olarak en ucuz bu var:

2TB olarak ise bu:

DRAM'siz ve QLC:

1TB olarak en ucuz bu var:

2TB olarak ise bu:

DRAM'siz ve QLC:

Farktememişim kral kusura bakma.

Eyvalah, sağ olun arkadaşlar. Karar verip geri dönüş yapacağım buraya.

Arkadaşlar şöyle bir karşılaştırma yaptım. "Kingston KC3000 (1 TB) - Kioxia Exceria Pro (1 TB) - Corsair MP600 Pro NH (1 TB) - Samsung 990 Pro (1 TB) Karşılaştırması - Epey" Kioxia ile Kingston arasında kaldım. Benim yerimde olsanız hangisi tercih ederdiniz ve neden? Bilgisayarı kullanım amacım yazılım fakat direksiyon setim vs. var Assetto Corsa oynuyorum arada bazen de CS falan atıyorum. Çok yoğun dosya giriş çıkışı olmuyor yani.

Son düzenleme:
Eyvalah, sağ olun arkadaşlar. Karar verip geri dönüş yapacağım buraya.

Arkadaşlar şöyle bir karşılaştırma yaptım. "Kingston KC3000 (1 TB) - Kioxia Exceria Pro (1 TB) - Corsair MP600 Pro NH (1 TB) - Samsung 990 Pro (1 TB) Karşılaştırması - Epey" Kioxia ile Kingston arasında kaldım. Benim yerimde olsanız hangisi tercih ederdiniz ve neden? Bilgisayarı kullanım amacım yazılım fakat direksiyon setim vs. var Assetto Corsa oynuyorum arada bazen de CS falan atıyorum. Çok yoğun dosya giriş çıkışı olmuyor yani.
Bu siteden Corsair:

Exceria Pro ile Corsair zaten aynı donanıma sahip. 990 Pro gereksiz pahalı. KC3000'de piyangoya göre çıkan B47R NAND ve 350TB SLC önbelleği dışında gene benzer diğer ikisi ile. Corsair'in SLC önbelleğini bilmiyorum ama Exceria PRO'nun ki cidden düşük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı