10 bin TL ekipman dahil sistem önerisi

gepool

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşım 10 bin liraya Turbox alacak kendin topla diyorum istemiyor, diyor ki monitör klavye mouse dahil olsun istiyorum diyor önerebileceğiniz bir sistem var mı?

Diyor ki bir de, piyasadaki en iyi 10 bin TL sistem diyor, sinir ediyor beni. Ondan yazıyorum bunu önerebilirseniz sevinirim.

Hepsi beraber satılan sistemler çok dandik oluyor. Tüm parçaları ayrı ayrı almayı kabul eder mi?

Turbox alsın içinden i3-560 1. nesil işlemci çıksın düzgün oyun oynayamasın aklı başına gelsin bırak uğraşma.

Turbox alsın içinden i3-560 1. nesil işlemci çıksın düzgün oyun oynayamasın aklı başına gelsin bırak uğraşma.
tamamdır dedim zaten google da kasıcak alma diyorum bana kızıyor ben hiç bişey bilmiyomuşum neyse uğraşmam zaten daha

Hepsi beraber satılan sistemler çok dandik oluyor. Tüm parçaları ayrı ayrı almayı kabul eder mi?

İstemiyor zaten daha da uğraşmayacağım arkadaşımla çok sinir etti beni ama teşekkürler yine de
teşekkürler

Bu sistemler ile alakalı pazarlık yapsın,kendisine uygun fiyata anlaşırsa testlerini de bize sorup alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…