10 bin TL ekipman önerisi

Exejin

Kilopat
Merhaba, oyun için ekipman oluşturmak istiyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynarım ama FPS oyunları da oynamayı düşünüyorum. Total 10 bine kapatacak mouse, mousepad, klavye ve kulaklık şekilde öneri yapabilir misiniz?
Kendi bulduğum birkaç ürünü atıyorum.
Ve beyaz ekipmanlar çok şık duruyorlar. Kullananlar memnun mu? Sararma, kir ve temizlik durumları nasıl oluyor?

wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?srsltid=AfmBOopr1-u3JLFMVHRbsSs3jsjoK6RaTW_XzlAYurHVjGHBot5RGE7E

wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse?srsltid=AfmBOorRMpR_SuqYJoc-WR93HziE9UVXIHKJSDHY8oAMACBiquiL2fAZ&variant=48868900929729

Son düzenleme:
Merhaba, oyun için ekipman oluşturmak istiyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynarım ama FPS oyunları da oynamayı düşünüyorum. Total 10 bine kapatacak şekilde öneri yapabilir misiniz?
Mouse için bu iyi gibi göründü. Kalanı 7.5a klavye ve kulaklık önerisi alabilirim. Ya da derseniz ki mouse şu olsun, diğerleri bu, ona da açığım.

Ucuz F/P klavye.

Kesinlikle alın dediğim klavye budur 8K Hz Rapid trigger, hot swap vs. her şey var dolu dolu. Mouse seçiminiz güzel hocam ama klavye bu ikisinden birini alın mutlaka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz F/P klavye.

Kesinlikle alın dediğim klavye budur 8K Hz Rapid trigger, hot swap vs. her şey var dolu dolu ayrica şu anda bu siteden alisveris yaparken conlife kodunu kullanirsaniz indirim yapiyorlar diye biliyorum mouse seçiminiz güzel hocam ama klavye bu ikisinden birini alın mutlaka.

Ucuz F/P klavye.

Kesinlikle alın dediğim klavye budur 8K Hz Rapid trigger, hot swap vs. her şey var dolu dolu ayrica şu anda bu siteden alisveris yaparken conlife kodunu kullanirsaniz indirim yapiyorlar diye biliyorum mouse seçiminiz güzel hocam ama klavye bu ikisinden birini alın mutlaka.

MAD60/68 HE'nin mcu su cidden çöp hocam onermiyoruz o klavyeyi artık.

Bu ikisi daha iyi.

Ucuz F/P klavye.

Kesinlikle alın dediğim klavye budur 8K Hz Rapid trigger, hot swap vs. Her şey var dolu dolu ayrica şu anda bu siteden alisveris yaparken conlife kodunu kullanirsaniz indirim yapiyorlar diye biliyorum mouse seçiminiz güzel hocam ama klavye bu ikisinden birini alın mutlaka.

Ucuz F/P klavye.

Kesinlikle alın dediğim klavye budur 8K Hz Rapid trigger, hot swap vs. Her şey var dolu dolu ayrica şu anda bu siteden alisveris yaparken conlife kodunu kullanirsaniz indirim yapiyorlar diye biliyorum mouse seçiminiz güzel hocam ama klavye bu ikisinden birini alın mutlaka.
Hocam bütçeye uymuyor maalesef :( Şu an scyrox v8 3bin, hyperx cloud 3
2.899 TL 6 etti bile.

MAD60/68 HE'nin mcu su cidden çöp hocam onermiyoruz o klavyeyi artık.

Bu ikisi daha iyi.
Hocam hakim olmadığım ürünler açıkçası önerilerde görmüştüm Peki bu önerdiğiniz klavyeler uzun süredir kullanılan tamam bunlar denilen klavyeler mi

Hocam bütçeye uymuyor maalesef :( şu an scyrox V8 3bin, HyperX Cloud 3
2.899 TL 6 etti bile.

Hocam hakim olmadığım ürünler açıkçası önerilerde görmüştüm peki bu önerdiğiniz klavyeler uzun süredir kullanılan tamam bunlar denilen klavyeler mi?

Evet hocam ozellikle Akko cok daha iyidir ama stoklarda yok. Mchose de Mad'den daha iyi.

Evet hocam ozellikle Akko cok daha iyidir ama stoklarda yok. Mchose de Mad'den daha iyi.
Bu ikisi artı mouse pad 5.5 6 etti
4.5 4 arası bir kulaklık önerebilir misiniz peki

Teşekkürler
Hocam v8 ile v6 aynı fiyat sadece tek farkı g olarak gördüm değil mi

Bu ikisi artı mouse pad 5.5 6 etti
4.5 4 arası bir kulaklık önerebilir misiniz peki

Daha uyguna bile oneririm hocam. 4 4.5 bandinda bu kadar iyi kulaklik yok.

Teşekkürler
Hocam v8 ile v6 aynı fiyat sadece tek farkı g olarak gördüm değil mi
Claw tutuyorsaniz V8, Palm veya fingertip tutuyorsaniz V6 alin hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı