10 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
10 Bin TL
Büyükşehirde yaşasam ikinci el düşünebilirdim ama küçük bir ilçede yaşıyorum ve satıcıyla aramızda uzun mesafe olabiliyor, kargo vb. güvenmediğim içinde tek çare elden almak oluyor.

Ne olursa olsun NVIDIA alınmalı. İçerik üreticiysen her türlü imkanın var. Oyuncuysan en iyi ve stabil driver NVIDIA'nın. Ve WattMan hatası almazsın.

WattMan hatası hala veriyor mu? 2,3 yıl önce bu konular açılıyordu RX 5000 falan WattMan hatası nasıl çözülür diye.

WattMan hatası hala veriyor mu? 2,3 yıl önce bu konular açılıyordu RX 5000 falan WattMan hatası nasıl çözülür diye.
Verir. Hala RX6600 ekran kartımda WattMan alırım. Kaç kere serviste sorun yoktur raporu almama rağmen.

Hayır. Daha uyguna satılıyor ama 3 yıllık bir kart olduğu için sıfır parasını verip alınmasını mantıklı bulmuyorum.
Bende 7 civarındadır diye düşünüyorum da o sebeple sordum, teşekkürler.

Verir. Hala RX6600 ekran kartımda WattMan alırım. Kaç kere serviste sorun yoktur raporu almama rağmen.
Wattman sadece ekran kartından kaynaklanan bir sorun değil ram veya ssd den dolayıda olabilir. youtubeyi açıp izlemeni tavsiye ederim

Arkadaşın attığı 4060 bu bütçeye göre iyi. Sabah bir eleman gördüm 3 aylık 4060'ı 9600'e satıyordu forumda. Bir bak istersen.

Ama oyun için RX daha iyi bence.

Ama sadece oyun değil her türlü işi yapacağım denirse RTX daha iyi bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…