10 bin TL ekran kartı tavsiyesi

sekiz_tekinoglu

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 10k civarında ama değerse 3-5 daha ekleyebilirim. Edit programı, yazılım ve oyun için kullanılacak. Edit için VRAM önemli sanıyorum. Önceki laptopumda 5600H, 60 watt 3050 Ti vardı. 20 dakikalık video eklediğimde DaVinci Resolve'da kasmaya başlıyordu. Ona göre bir şey önerebilirsiniz.

Bütçem 10k civarında ama değerse 3-5 daha ekleyebilirim. Edit programı, yazılım ve oyun için kullanılacak. Edit için VRAM önemli sanıyorum. Önceki laptopumda 5600H, 60 watt 3050 Ti vardı. 20 dakikalık video eklediğimde DaVinci Resolve'da kasmaya başlıyordu. Ona göre bir şey önerebilirsiniz.

Sıfır olacaksa biraz daha arttırıp Arc B580 alabilirsiniz.

Ne kadar süre götürür ne zaman değiştirmem gerekir peki

Monitör 4K ise 3-4 sene gibi. 2K da daha uzun gider. Yeni gelecek oyunlar ne ister bilemeden ezber bir yorum. Kabaca bence bu şekilde. Tabii hikaye tabanlı AAA oyunları örnek diye düşünerek yazdım.

Monitör 4K ise 3-4 sene gibi. 2K da daha uzun gider. Yeni gelecek oyunlar ne ister bilemeden ezber bir yorum. Kabaca bence bu şekilde. Tabii hikaye tabanlı AAA oyunları örnek diye düşünerek yazdım.
Genelde lol minecraft falan oynanır arkadaşlarla. Hikaye bazlı grafikli çok oynanacağını sanmıyorum. Oyun önceliğim değil birde yazılım ve edit için daha çok. 1920x1080 monitör.

Renderdada kullanilacagini soylemis konu sahibi AMD almak sacma bu yuzden. 2. Elden RTX 3080 icin zorlamak en mantiklisi.

Sadece 3080 mi önerirsiniz sıfır için bir öneriniz var mı ?

Genelde LoL Minecraft falan oynanır arkadaşlarla. Hikaye bazlı grafikli çok oynanacağını sanmıyorum. Oyun önceliğim değil bir de yazılım ve edit için daha çok. 1920x1080 monitör.

Dedigim gibi bu amaclar icin AMD ekran kartlari alinmaz renderda cok geride. 3080 icin zorlamaniz en mantiklisi.

Genelde LoL Minecraft falan oynanır arkadaşlarla. Hikaye bazlı grafikli çok oynanacağını sanmıyorum. Oyun önceliğim değil bir de yazılım ve edit için daha çok. 1920x1080 monitör.

Sadece 3080 mi önerirsiniz sıfır için bir öneriniz var mı?

0 olarak hiçbir karttan bu gucu alamazsiniz yani onerim sadece 3080 evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı