B12A681F Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 243 Çözümler 1 18 Haziran 2024 #1 Merhaba, Elektrogitar almayı düşünüyorum. Sizce hangi model ile başlamam daha doğru olur? Beni uzun süre kavrayana kadar idare etsin istiyorum. Bütçem 10.000₺ Eğer beğenirsem biraz daha artabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, Elektrogitar almayı düşünüyorum. Sizce hangi model ile başlamam daha doğru olur? Beni uzun süre kavrayana kadar idare etsin istiyorum. Bütçem 10.000₺ Eğer beğenirsem biraz daha artabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #2 İkinci el alırsanız Ibanez azes serisi belki düşebilir onun dışında aria, Ibanez gio vb başlangıç seviyesi gitarlara bakmanızı öneririm.
İkinci el alırsanız Ibanez azes serisi belki düşebilir onun dışında aria, Ibanez gio vb başlangıç seviyesi gitarlara bakmanızı öneririm.
B12A681F Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 243 Çözümler 1 18 Haziran 2024 #3 kmlsat dedi: İkinci el alırsanız Ibanez azes serisi belki düşebilir onun dışında aria, Ibanez gio vb başlangıç seviyesi gitarlara bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Link ile yardımcı olabilir misiniz?
kmlsat dedi: İkinci el alırsanız Ibanez azes serisi belki düşebilir onun dışında aria, Ibanez gio vb başlangıç seviyesi gitarlara bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Link ile yardımcı olabilir misiniz?
K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #4 B12A681F dedi: Link ile yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aria : Aria Pro II PE590STDAGTS Elektro Gitar www.senkop.com.tr Aria Pro II 615GH Nashville Elektro Gitar Aria Pro II 615GH Nashville Elektro Gitar | Aria Türkiye Distribütörü Senkop Müzik www.senkop.com.tr Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar | Aria Türkiye Distribütörü Senkop Müzik www.senkop.com.tr İbanez gio : Ibanez GRG140-WH Gio Serisi Beyaz Elektro Gitar,Ibanez GRG140-WH Gio Serisi Beyaz Elektro Gitar Ibanez GRG140-WH Gio Serisi Beyaz Elektro Gitar En Uygun Fiyata Rota Müzikte..,Ibanez GRG140-WH Gio Serisi Beyaz Elektro Gitar www.rotamuzik.com IBANEZ GRG121DX BKF GIO Serisi Siyah Flat Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 IBANEZ GRG121DX BKF GIO Serisi Siyah Flat Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com İbanez azes: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-strat-elektro-ibanez-azes-40-1173666777/detay ya da sss olan versiyonu https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-ibanez-azes-31-sss-ivory-garantili-1155487174/detay
B12A681F dedi: Link ile yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aria : Aria Pro II PE590STDAGTS Elektro Gitar www.senkop.com.tr Aria Pro II 615GH Nashville Elektro Gitar Aria Pro II 615GH Nashville Elektro Gitar | Aria Türkiye Distribütörü Senkop Müzik www.senkop.com.tr Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar | Aria Türkiye Distribütörü Senkop Müzik www.senkop.com.tr İbanez gio : Ibanez GRG140-WH Gio Serisi Beyaz Elektro Gitar,Ibanez GRG140-WH Gio Serisi Beyaz Elektro Gitar Ibanez GRG140-WH Gio Serisi Beyaz Elektro Gitar En Uygun Fiyata Rota Müzikte..,Ibanez GRG140-WH Gio Serisi Beyaz Elektro Gitar www.rotamuzik.com IBANEZ GRG121DX BKF GIO Serisi Siyah Flat Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 IBANEZ GRG121DX BKF GIO Serisi Siyah Flat Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com İbanez azes: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-strat-elektro-ibanez-azes-40-1173666777/detay ya da sss olan versiyonu https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-ibanez-azes-31-sss-ivory-garantili-1155487174/detay